Utorak 19. mar 2024.
Čuvarkuća

Kako su tviteraši pomogli kampanji PKS-a: 360.000 hiljada pregleda za 3 dana

Foto: Youtube/Printscreen/Privredna komora Srbije
Predsednik PKS objašnjava da je ideja za ovakav spot nastala na njegovu inicijativu

Nakon velike prašine koja se na društvenim mrežama podigla nakon emitovanja najnovijeg spota Privredne komore Srbije za projekat "Čuvarkuća", predsednik PKS Marko Čadež se večeras zahvalio svim kritičarima ovog spota.

Steknite znanje primenjivo u praksi, studirajte Digitalne medije i komunikacije

Steknite znanje primenjivo u praksi, studirajte Digitalne medije i komunikacije

Podrška Evrokomore ubrzanju evrointegracija zapadnobalkanskih ekonomija

Podrška Evrokomore ubrzanju evrointegracija zapadnobalkanskih ekonomija

ZVANIČNO JE - SRBIJA DOBIJA TREĆU KOVID BOLNICU! Nova medicinska ustanova biće u Novom Sadu

ZVANIČNO JE - SRBIJA DOBIJA TREĆU KOVID BOLNICU! Nova medicinska ustanova biće u Novom Sadu

- Zahvaljujem onima koji misle da smo pogodili, onima što veruju da smo preterali, promašili na pomoći u privlačenju pažnje na značaj čina kupovine domaćeg. Čuvarkuća je postala viralna. Proizvodi sa žigom rastu do 40 od sto - rekao je Čadež i pozvao one najglasnije da učestvuju u sledećem promotivnom spotu, i to kao reditelji i tekstopisci, iako se odmah na početku svog tvita zahvalio autorima spota.

Predsednik PKS objašnjava da je ideja za ovakav spot nastala na njegovu inicijativu, a uz konsultacije sa saradnicima, te da veruje da se upravo na ovakav način postigla neverovatna vidljivost ove kampanje.

- Svideli se spotovi ili ne, morate priznati da izgledaju svetski! I to smo uspeli, uz pomoć proizvoda stvorenih u Srbiji. Asocijacije na spotove su pitanje mašte pojedinca, a mi smo postigli ono što smo i želeli! Uz pomoć znanih i neznanih korisnika potpuno besplatno, svojim šerovima i komentarima, pozitivinim i negativnim, uspeli smo da za samo četiri dana naše spotove vidi više od 360.000 ljudi - napominje Čadež.

Kako je objasnio, spotove za PKS-ov projekat Čuvarkuća potpisuje jedan od najpoznatijih vizuelnih umetnika Miša Obradović, napominjući da je "svaki dinar uložen u ove spotove višestruko opravdan".

Info o spotovima na društvenim mrežama (do četvrtka u 12)

Trajanje kampanje: 4 dana

Broj pregleda: 366.006

Rekorder: 125.000 na twitteru je pregledan sport koji počinje sa devojkom u crvenoj tkanini, koji je imao i najviše komentara

Ostali pregledi: Najviše pregleda bilo na Facebook i Instagrama

Vremenska prognoza
Clear sky
2 Beograd