fbpx
Skip to main content
Boban Kostić, direktor GFODunav osiguranja u Vranju daje izjavu medijima

Kompanija "Dunav" poklonila novogodišnje paketiće deci u "Centru za razvoj lokalnih usluga socijalne zaštite"

Foto: Promo
Povodom novogodišnjih i božićnih praznika, Kompanija „Dunav osiguranje“, petu godinu zaredom, darovaće novogodišnjim paketićima devojčice i dečake koji borave u 86 ustanova širom Srbije. Više od 2.000 slatkih novogodišnjih paketića biće donirano deci ugroženoj zdravstvenim i egzistencijalnim problemima.

Više od 2.000 slatkih novogodišnjih paketića biće donirano deci ugroženoj zdravstvenim i egzistencijalnim problemima.

Samo na području opština: Kruševac, Pirot, Leksovac, Vranje, Bujanovac, Trgovište obićićemo 16 ustanova.

Druženje darodavaca i domaćina  prilikom uručenja novogodišnjih paketića deci u Vranju
Druženje darodavaca i domaćina prilikom uručenja novogodišnjih paketića deci u Vranju
Foto: Promo

Poklon je najlepši način da pokažemo šta osećamo, da pokažemo da na nekoga mislimo, da se sa nekim sprijateljimo. Najveća nacionalna osiguravajuća kuća „Dunav osiguranje“ nastoji da obraduje najmlađe i učini im novogodišnje i božićne praznike veselijim. Ove godine ćemo na području Glavne filijale Vranje, pokloniti oko 80 slatkih novogodišnjih paketića deci ugroženoj zdravstvenim i egzistencijalnim problemima. Verujem da će slatki novogodišnji paketići bar malo ulepšati praznične dane ovoj deci i izmamiti im osmeh, istakao je Boban Kostić, direktor Glavne filijale „Dunav osiguranje“, prilikom uručenja novogodišnjih paketića štićenicima u „Centru za razvoj lokalnih usluga socijalne zaštite“, u Vranju.

Boiban Kostić je iskoristio priliku da pozove i druge kompanije da budu društveno odgovorne i pridruže se ovakvim akcijama.

Učučeni paketići deci u dnevnom boravku u Vranju
Učučeni paketići deci u dnevnom boravku u Vranju
Foto: Promo

Direktorka „Centra za razvoj lokalnih usluga socijalne zaštite“ u Vranju Ivana Tasić rekla je da ovakve akcije mnogo znače deci.

"U svoje lično ime i u ime dece iz „Centra za razvoj lokalnih usluga socijalne zaštite“ zahvaljujem se Kompaniji „Dunav osiguranje“ na pažnji i što su današnjim gestom obradovali decu. Građani i kompanije mogu da pruže pomoć deci i tokom cele godine, " istakla je Ivana Tasić.

Priredbom za goste deca zahvalila na darovima
Priredbom za goste deca zahvalila na darovima
Foto: Promo

Do 13. januara 2019. godine direktori regiona i glavnih filijala „Dunava“, uz najlepše novogodišnje želje, uručiće paketiće i deci u Ivanjici, Užicu, Sremskoj Mitrovici, Obrenovcu, Mladenovcu, Lazarevcu, Zrenjaninu, Somboru, Leskovcu, Pančevu, Pirotu, Kruševcu, Požarevcu, Smederevu, Jagodini, Kragujevcu, Zaječaru, Čačku, Kraljevu, Šapcu, Valjevu i Novom Pazaru.

Komentari
Pošalji komentar
Postavljanjem komentara potvrđujete da ste saglasni sa našim uslovima korišćenja i politikom privatnosti.

SD vesti

SD novčanik

SD posao

SD obrazovanje

SD energetika

Vremenska prognoza
Clear sky
21 Beograd