fbpx
Skip to main content
Nova godina

Kuda ćete za doček Nove godine: Kućno slavlje POVOLJNIJE SAMO U JEDNOM SLUČAJU!

Foto: Profimedia
Uobičajeno, Novu godinu u krugu porodice dočeka gotovo 70 odsto građana

Gotovo 70 odsto građana Srbije dočekaće Novu godinu u krugu porodice, uz tradicionalnu trpezu.

Srbija dobila jedinstvenu elektronsku pisаrnicu: Elektronsko plaćanje preko e-Uprave!

Nema gužve, jurnjave i posebnih priprema. Doček Nove godine kod kuće ima mnogobrojne prednosti, a najznačajnija je ona koju diktira kućni budžet. Proslava u krugu porodice je mnogo isplativija varijanta od onih koje nude ugostitelji ili turističke agencije. Najjeftinija večera uz nekoliko pića u restoranu staje 2.400, a kompletan praznični meni za četvoročlanu porodicu oko 8.000 dinara.

Jedna od prednosti proslave kod kuće je pazar na čekove, odnosno kupovina osnovnih potrepština na odloženo plaćanje. Tako se novogodišnji meni može platiti na poček i do 300 dana, koliko odobravaju veliki trgovinski lanci. Tako će mnogi građani prazničnu večeru za doček 2019. otplatiti tek uoči dočeka 2020. godine. 

bogata trpeza
Foto: Profimedia

Uobičajeno, Novu godinu u krugu porodice dočeka gotovo 70 odsto građana. Ostatak putuje, slavi u restoranima, a mali broj njih je na svom radnom mestu.

NEOČEKIVANI OBRT! "Eksplozija" na Volstritu, OBOREN REKORD

Otkako su nam se rodila deca Novu godinu slavimo kod kuće. Tog dana su na meniju meso, salate, pite i torta. Naravno, uvek kupimo i piće da bismo počastili goste. Koliko sam računala, za namirnice će mi biti dovoljan jedan ček, a za piće i neke sitnice će biti dovoljno još 2.000-3.000 dinara - priča Milena S. iz Niša.

Novogodišnjim praznicima se uvek raduju i trgovci, jer se u to vreme pune i korpe i njihove kase. Posebnim akcijskim sniženjima pokušavaju da ubede potrošače da dođu kod njih i pazare baš u njihovim marketima.

BONUS VIDEO: Ovo su poslovi sa srednjom školom ili licencom koji mogu da vam donesu VIŠE OD 700 EVRA MESEČNO

 

Komentari
Pošalji komentar
Postavljanjem komentara potvrđujete da ste saglasni sa našim uslovima korišćenja i politikom privatnosti.

Pročitajte i:

SD vesti

SD novčanik

SD posao

SD obrazovanje

SD energetika

Vremenska prognoza
Clear sky
21 Beograd