fbpx
Skip to main content
Grčka

LETNJA SENZACIJA: Grčki hoteli po ceni apartmana!

Foto: Profimedia
Ako ćete u Grčku na more, ovu ponudu ne smete propustiti. Hotelski smeštaj na Halkidikiju po ceni apartmanskog smeštaja, samo u agenciji „Travelland“!

Mesto u Grčkoj koje budi sva čula je svakako poluostrvo Halkidiki sa svim svojim prelepim letovalištima. Halkidiki se sastoji od tri manja poluostrva koji kao kraci ili zupci uranjaju u Egejsko more, zbog čega podseća na Poseidonov trozubac – Kasandra, Sitonija, Atos. Halkidiki obiluje zlatnim peskovitim plažama i borovom šumom pa se kaže za njega da je najslikovitija oblast Grčke.

Kasandra je udaljena oko 60 km od Soluna zbog čega je i najposećenije. Osim toga, tamo ćete pronaći izuzetnu ponudu raznovrsnih hotela koji ispunjavaju sva očekivanja kada je reč o kvalitetnom letnjem odmoru.
Agencija “Travelland” izdvaja iz  svoje ponude dva grand hotela: Grand Otel 4* i Grand Victoria 2* superior.

Za aktivan porodični odmor topla preporuka je hotel Grand Victoria 2* superior.
Nalazi se na oko 400m od centra Haniotija, u blizini velikog supermarketa i samo 350m od organizovane peščane plaže. U centru hotelskog kompleksa nalazi se mali bazen i bujna mediteranska bašta. Gosti mogu da koriste ležaljke i suncobrane oko bazena. Sa izborom između polupansiona i all inclusive paketa, sigurno ćete uživati u izvrsnim prednostima koje hotel nudi. Boravak na 7 noćenja u ovom hotelu košta najmanje 389 evra (cena po SOBI) uz polupansionsku uslugu, i odnosi se na termine: 19.6-26.6. / 20.6-27.6. Ostali polasci u junu i julu su: 26, 27. jun / 3, 4, 10, 11, 17, 18, 24, 25, 31. jul. Program od 10 noćenja košta od 555 evra po sobi, a možete birati standardnu, superior sobu ili takozvanu mezonetu.

Takođe, u mestu Hanioti je smešten Grand Otel 4* koji nudi boravak na 7 i 10 noćenja, sa najnižom cenom po sobi od 499 evra. Usluga je polupansionska, a polasci u junu: 19, 20, 26, 27. jun. Polasci u julu su zakazani za: 3, 4, 10, 11, 17, 18, 24, 25, 31. jul.  Ukoliko ste planirali duži boravak na moru, onda su slobodni termini na 10 noćenja: 21, 26. jun i 1, 6, 11, 16, 21, 26, 31. jul. Uživanje je svakako zagarantovano sve do kraja septembra. 
Hotel se nalazi na samoj obali, u blizini gradskog parka. Raspolaže sopstvenom plažom, bazenom, parking prostorom i nudi izuzetnu uslugu restorana, bara, snack-bara na plaži.

Leto je zvanično na samom pragu, iskoristite svaki dan najlepšeg godišnjeg doba… Na moru!

Sve ponude za letnju sezonu agencije “Travelland” pratite na njihovom sajtu www.travelland.rs. Zainteresovani mogu izvršiti rezervacije na adresi Dobračina 43, u Beogradu. Za najaktuelnije ponude i važne informacije, agenciju “Travelland” možete zapratiti i na društvenim mrežama Facebook i Instagram.

Vremenska prognoza
Pretežno oblačno
12 Beograd