Skip to main content
Lidl

"Lidl" traži više od HILJADU radnika u Srbiji: Radi se pet dana nedeljno, svaki minut prekovremeno se PLAĆA

Foto: Profimedia
Iskustvo u radu s kupcima nije obavezujući uslov

Kompanija "Lidl Srbija" objavila je da će sutra raspisati konkurs za zapošljavanje više od 1.000 prodavaca u velikom broju gradova širom Srbije.

"Lidl" će operativno poslovanje početi tokom 2018. godine istovremenim otvaranjem između 10 i 20 prodavnica. Konkurs se odnosi na radna mesta u Beogradu, Boru, Indiji, Leskovcu, Nišu, Novom Sadu, Jagodini, Kikindi, Kragujevcu, Kruševcu, Pančevu, Smederevu, Somboru, Subotici, Šapcu, Užicu, Vršcu i Zrenjaninu.

U prestonici Srbije planira se zapošljavanje oko 300 radnika dok će u svakom ostalom gradu posao dobiti više od 40 prodavaca.

- Budućim kolegama nudimo konkurentne radne uslove u pogledu naknade i radnog okruženja. Prodavci u "Lidlu" imaće petodnevnu radnu nedelju, a elektronska evidencija radnog vremena omogućava plaćanje prekovremenog rada po sistemu "svaki minut se plaća" - saopštio je "Lidl Srbija".

Lidl
Foto: Profimedia

Raspisivanjem konkursa započinje najveći, ali ne i poslednji talas zapošljavanja u Srbiji.

- Naš cilj je da kupcima širom Srbije ponudimo najbolji odnos cene i kvaliteta, po kome je Lidl prepoznat u svetu, pa ćemo, u skladu sa širenjem mreže i potrebama poslovanja nastaviti sa zapošljavanjem - poručuje rukovodilac korporativnih komunikacija "Lidla Srbija" Martina Petrović.

Zainteresovani kandidati koji žele da rade u navedenim gradovima mogu se prijaviti putem sajta karijera.lidl.rs. Potrebno je da imaju minimum srednju stručnu spremu, a iskustvo u radu s kupcima je prednost, ali ne i obavezujući uslov.

 

Pročitajte i:

+ Pošalji komentar 1 Pogledaj sve komentare
Pozz's picture

Pozz

A plata? Minimalac? Nigde se ne spominje...

1 | 0

SD posao

SD vesti

SD novčanik

SD obrazovanje

SD energetika

Vremenska prognoza
Clear sky
9 Beograd