Skip to main content
Zoran Đorđević

Ministarstvo rada nagrađuje: Po 10.000 dinara za 100 najboljih radnika

Foto: Tanjug/ Dimitrije Goll
Nagrade su dobili oni koje su rukovodioci predložili i prepoznali kao najzaslužnije za uspeh

Ministarstvo za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja i Udruženje osiguravača Srbije proglasili su danas 100 najboljih radnika u svakoj od oblasti u nadležnosti Ministarstva i dodeli im novčane nagrade u vrednosti od 10.000 dinara.

Novine od 1. januara: Izmene u obračunavanju nadoknade za nezaposlene

Đorđević najavio borbu protiv RADA NA CRNO: Uskoro kreću IZNENADNE INSPEKCIJE, a poslodavci će imati rok za prijavu radnika

Zoran Đorđević, ministar za rad, istakao je da su nagrađeni oni zaposleni koje su rukovodioci predložili i prepoznali da su zaslužni za uspeh u Ministarstvu. Prema njegovim rečima, uspeh nije bio jedino merilo za dobijanje nagrade, već i kolegijalnost, ali i način na koji su pristupali poslu.

Zoran Đorđević
Zoran Đorđević
Foto: Tanjug/ Dimitrije Goll

Podsetio je da su zaposlenima u Ministarstvu povećane plate od pet do 10 odsto, navodeći da se nada da će njihova plata u naredom periodu biti veća.

Istakao je da se zaposleni u njegovom Ministarstvu susreću sa brojnim problemima od reorganizacije, sistematizacije, broja ljudi, dodajući da, mimo visine plate, zaposleni se najviše žale da im fale kadrovi.

- Oni očekuju našu podršku, naš zadatak je da im omogućimo što bolje uslove u radu i da sve ono što im nestostaje nadomestimo- rekao je Djorđević.

Duško Jovanović, generalni sekretar Udruženja osiguravača, kaže da ta organizacija ima dobru saradnju sa Ministarstvom, ali i sa drugim ministarstvima.

S obzirom da je industrija osiguranja u velikom razvoju, ističe Jovanović, namera je da se deo profita Udruženja osiguravača i kompletne industrije osiguranja podeli sa nekoliko ministarstva i sa onima kojima je taj novac najpotrebniji.

 

Pročitajte i:

+ Pošalji komentar 0 Pogledaj sve komentare

SD vesti

SD novčanik

SD posao

SD obrazovanje

SD energetika

Vremenska prognoza
Clear sky
4 Beograd