Skip to main content
posao

Sa ovom srednjom školom posao u Srbiji se pronalazi lako, a zarađuje se dosta novca

Foto: Profimedia/ilustracija
Naravno da ni malo nije lako ni roditeljima osmaka, ali ni deci, da u tom trenutku odluče kojim će poslom u budućnosti da se bave.

Svakako je to mač sa dve oštrice, jer zanimanja koja se u ovom trenutku smatraju posebno interesantnim, možda u budućnosti i neće biti toliko tražena na tržištu rada.

Ali na svu sreću postoji jedna specijalizovana obrazovna institucija, koja u svojoj ponudi nudi edukaciju za izuzetno atraktivne obrazovne profile. Sa sigurnošću možemo reći da srednja škola Sveti Arhangel Novi Sad   zainteresovanima omogućuje da postanu vlasnici diplome za neka od onih zanimanja, koja nikada neće izaći iz mode.

Koji su obrazovni profili u ponudi?

Iako mnogo kandidata odlučuje da stekne diplomu za neko zanimanje četvrtog stepena, srednja škola Sveti Arhangel u Novom Sadu nudi mogućnost školovanja i za pojedina zanimanja trećeg stepena, kao što su na primer trgovac ili zdravstveni negovatelj, ali isto tako i pohađanje specijalizacije.

Kada je u pitanju specijalizacija, ova obrazovna institucija zaista ima zavidnu ponudu. Naravno da isključivo ukoliko kandidat sve zahteve, koji su zakonom propisani ispuni, on i stiče pravo da pristupi programu specijalizacije. Tom prilikom će moći da postane vlasnik diplome za neko od zanimanja u oblasti medicine, odnosno farmacije, a na raspolaganju je zainteresovanima i mogućnosti sticanja zvanja carinik - specijalista, kao i pohađanje specijalizacije u okviru brojnih zanimanja iz oblasti stomatologije.

Poslovi budućnosti
Foto: Promo

A naravno da srednja škola Sveti Arhangel Novi Sad nudi priliku zainteresovanima i da se školuju za neko od zanimanja četvrtog stepena.

Izuzev obrazovnog profila farmaceutski tehničar, potom laboratorijski tehničar i obrazovnog profila medicinska sestra - tehničar, pomenuta srednja škola ima sve neophodne dozvole i da sprovodi program za sticanje kvalifikacija za zanimanje ekonomski tehničar, zatim trgovinski tehničar i fizioterapeutski tehničar, kao i za obrazovni profil stomatološka sestra - tehničar. Ko god želi da postane vlasnik diplome za zanimanje zubni tehničar, sada to može vrlo lako da učini.

Osim svih do sada pomenutih, ova škola nudi mogućnosti sticanja kvalifikacija i za zanimanje pedijatrijska sestra - tehničar, potom za zanimanje četvrtog stepena medicinska sestra - vaspitač i ginekološko - akušerska sestra.

Letnji kurs engleskog jezika
Foto: Promo

S obzirom na to da je dostupno vanredno  i redovno školovanje za sve pomenute obrazovne profile, to zapravo znači da svaki kandidat ima mogućnost da pohađa upravo onaj tip nastave koji i bude želeo.

Nema potrebe više da razmišljate za koji obrazovni profil želite da se školujete. Upravo srednja škola Sveti Arhangel u Novom Sadu nudi zainteresovanima naročito interesantna zanimanja, a koja sasvim sigurno nikada neće da izađu iz mode, bez obzira na trenutna događanja.

 

+ Pošalji komentar 0 Pogledaj sve komentare

SD vesti

SD novčanik

SD posao

SD obrazovanje

SD energetika

Vremenska prognoza
Clear sky
24 Beograd