fbpx
Skip to main content
EPS

Na terenu danonoćno i dodatne monterske ekipe: Većina distributivnih kvarova otklonjena

Foto: Profimedia
Zbog propusta u radu smena direktora u Novom Pazaru

Velike snežne padavine praćene vetrom, kao i izlivanje reka, prouzrokovali su kvarove u delovima distributivnog sistema, a upornim, danonoćnim radom monterskih ekipa "Elektroprivrede Srbije" i "EPS Distribucije" najveći broj kvarova je otklonjen.

Radilo se celu noć, u veoma teškim vremenskim uslovima i na često nepristupačnim terenima. Prekida u napajanju električnom energijom i dalje ima na području zapadne Srbije i na jugoistoku oko Vranja, Prokuplja, Zaječara, ali je jutros broj korisnika bez napajanja električnom energijom sveden na oko jedan odsto, dok je juče taj procenat bio oko 3,5%. 

Na terenu su sve raspoložive ekipe, a u najteže pogođene ogranke "EPS Distribucije" poslate su ekipe iz drugih ogranaka. U ogranak Novi Pazar, koji pokriva teritorije grada Novog Pazara i opštine Tutin, upućene su dodatne ekipe kako bi se situacija najkraćem mogućem roku stabilizovala.

Hitnom analizom organizacije rada u prethodnim danima, koji se tiču organizacije posla na otklanjanju kvarova, u ovom ogranku utvrđeni su propusti u radu, a direktor ogranka Novi Pazar biće danas smenjen. 

SD vesti

SD novčanik

SD posao

SD obrazovanje

SD energetika

Vremenska prognoza
Mestimično oblačno
11 Beograd