Skip to main content
novac

NEVEROVATNA PONUDA: Ako se vaša nekretnina ne proda, svakog meseca dobijate 100 evra!

Foto: Promo
Sigurno do sada niste niste čuli da ako ne prodate kuću, stan, vikendicu ili neku drugu nekretninu možete da zaradite. Mi smo saznali i kako.

Kao što ste i sami svesni, prodaja stana je za svakog velika muka. Mnogo je potencijalnih problema - kako pronaći pravog i ozbiljnog kupca, u kratkom roku, da li postoji pravna sigurnost i kako izbeći prevare...

Zato je uvek sigurnije prodaju stana predati u ruke iskusne i odgovorne agencije za kupoprodaju nekretnina i njihovih agenata, koji će za vas pronaći najbolju ponudu.

posao
Posao
Foto: Promo

Za više informacija:

Riviera nekretnine
Adresa: Kneza Miloša 6, Stari Grad, 11000, Beograd
telefon: +381 60 011 5870
email: office@nekretnineriviera.rs
website: http://www.nekretnineriviera.rs/stan-beograd/

U moru agencija na našem tržištu, izdvojila se „Riviera Nekretnine“, agencija koja vam nudi svoje usluge ako kupujete ili prodajete nekretninu ili pak želite da iznajmite stan ili kuću. Ali, to nije sve!

U slučaju da ste prodavac, tim eksperata ove agencije ne samo da će se maksimalno založiti da vaša nekretnina zaista bude prodata, već vam garantuju i bonus svakog meseca.

Dobijate ga ako ne dođe do dogovora o kupoporodaji u roku od mesec dana.

Naime, prodavac čija se nekretnina nalazi u ponudi agencije, a dogovor oko prodaje nekretnine nije postignut, za svakih mesec dana dok čeka na kupca, od agencije dobija poklon u vidu 100 evra, bespovratno za svaki mesec za koji kuća, stan, plac, vikendica ili neka druga nepokretnost nije prešla u tuđe vlasništvo.

- Da bismo dokazali da smo ozbiljna agencija, kao i da poštujemo klijenta, njegova sredstva i vreme, poklanjamo 100 evra našem prodavcu-saradniku, što dokazuje i ”Sertifikat Firma od poverenja“ koji smo dobili zahvaljujuci poverenju naših klijenata. – poručuju čelnici agencije „Riviera Nekretnine“.

Logo
Foto: Promo

Agencija ima mrežu saradnika na čitavoj teritoriji Beograda i svakom klijentu garantuje plaćeno oglašavanje i sveobuhvatnu marketinšku kampanju, zaštitu prodavaca od uznemiravanja, pravnu sigurnost, diskreciju.

Tim advokata posebno osposobljenih za tržište nekretnina detaljno će s vama uraditi proveru dokumentacije i upozoriti vas ukoliko nešto nedostaje, daće vam objektivnu procenu vrednosti nekretnine koja se prodaje i rešiti svaku vašu nedoumicu i odgovoriti na sva vaša pitanja.

U svakom trenutku možete dobiti preporuke klijenata agencije „Riviera Nekretnine“ koje predstavljaju dokaz uspešnog poslovanja ovog tima. 

 

+ Pošalji komentar 0 Pogledaj sve komentare

SD vesti

SD novčanik

SD posao

SD obrazovanje

SD energetika

Vremenska prognoza
Clear sky
26 Beograd