fbpx
Skip to main content
Dunav osiguranje

Otvorena nova poslovnica "Dunav osiguranja" u Golupcu

Tanjug/Zoran Žestić
Kompanija "Dunav osiguranje" je u prethodnoj godini prodala blizu 1,9 miliona polisa

Kompanija "Dunav osiguranje" otvorila je danas novu poslovnicu u Golupcu, a direktor Glavne filijale u Požarevcu Vojkan Ilić kaže da je reč o prostoru opremljenom po najvišim standardima koji je otvoren sa ciljem jačanja pozicije nacionalne osiguravajuće kuće u Braničevskom okrugu.

Ilić je naveo da je posle više od decenije kompanija "Dunav osiguranje" ponovo otvorila poslovnicu u Golupcu i time svoje usluge učinila dostupnijim korisnicima koji, kaže pripadaju svim tržišnim segmentima.

- Počev od fizičkih lica, preko preduzetnika, malih i srednjih preduzeća, obrazovnih, sportskih i drugih organizacija, lokalne samouprave, pa do najvećih nacionalnih kompanija kao što je EPS - "Termoelektrane i kopovi Kostolac - istakao je Ilić.

Kako je rekao, cilj je da se u narednim godinama poboljša prodaja osiguranja u Braničevskom okrugu i da se do kraja godine nadmaši premija od 630 miliona dinara ostvarena prošle godine na području GFO Požarevac.

- Naša kompanija je jedna od 22 osiguravajuće kuće koje posluju u Srbiji, ali je tržišni lider u osiguravajućoj delatnosti i na to smo veoma ponosni. Otvaranje poslovnice u Golupcu i kadrovsko i organizaciono jačanje koje sprovodimo, pravi su koraci koji treba da donesu korist i našoj kompaniji i široj drušstvenoj zajednici - rekao je Ilić.

Kompanija "Dunav osiguranje" je u prethodnoj godini prodala blizu 1,9 miliona polisa i ostvarila dobit od 200 miliona evra.

Akcionarima su isplaćene dividende, a Republici Srbiji kao najvećem pojedinačnom akcionaru isplaćeno je više od 510 miliona dinara, a cilj je, kako je istakao Ilić, da se i taj rezultat u ovoj godini nadmaši.

Zamenik predsednika opštine Golubac Saša Marjanović izrazio je zadovoljstvo zbog otvaranja poslovnice kompanije "Dunav osiguranja" koja je, kaže, prijatelj i donator opštine Golubac.

On je podsetio da je nakon poplava 2015.godine ova kompanija na razne načine pomogla opštini Golubac, a kao jednu od acija izdvojio izgradnju novog vrtića.

Marjanović je naglasio da se u golubačkoj opštini kroz mere lokalnog razvoja podstiče poljoprivrednea i stočarska proizvodnja i u tom kontekstu izrazio nadu da će se u projekat uključiti i "Dunav osiguranje".

- Nadam se da ćemo razgovarati o najboljim rešenjima kako bi građani mogli da maksimalno iskoriste subvencije koje im opština daje i da koriste usluge naše nacionalne osiguravajuće kuće, a ne sumnjivih društava koja nemaju tradiciju - poručio je Marjanović.

V.d.direktora Turističke organizacije Golubac Milen Bogojević istakao je značaj otvaranja poslovnice "Dunav osiguranja" u Golupcu koja će, kaže, sada biti još bliža građanima, turistima i celoj opštini.

- Teško je reći nešto što građani već ne znaju o ovoj kompaniji koja je lider na tržištu osiguranja. 

Turizam je prepoznat kao jedan od ključnih stavki u strateškom razvoju opštine Golubac i u tom kontekstu prisustvo "Dunav osiguranja" je neophodno i korisno i za turizam i za celu opštinu - istakao je Bogojević.

Poslovnica "Dunav osiguranja" u Golupcu nalazi se na Golubačkom trgu, a biće otvorena od 8 do 16 časova svakog radnog dana.

Osim novootvorene poslovnice u Golupcu, mrežu GFO u Požarevcu čine i poslovni objekti u Požarevcu, Kostolcu, Petrovcu, Žabarima, Malom Crniću, Žagubici, Kučevu i Velikom Gradištu.

 

Pročitajte i:

+ Pošalji komentar 0 Pogledaj sve komentare

SD vesti

SD novčanik

SD posao

SD obrazovanje

SD energetika

Vremenska prognoza
Pretežno vedro
5 Beograd