fbpx
Skip to main content
Kapadokija

POSETITE NAJLEPŠE EVROPSKE GRADOVE BALTIČKE ZEMLJE, MADRID, RIM, ISTANBUL I MNOGE DRUGE PO NAJPOVOLJNIJIM CENAMA!

Foto: Promo
Letnje vreline polako prolaze i stiže idealno vreme da se upustite u avanturu upoznavanja najznamenitijih i najlepših gradova Evrope!

Zato turistička agencija „Travelland“ ima spremne brojne ponude za vas! 

Večni grad, kako još nazivaju Rim, vekovima je bio prestonica najmoćnijeg carstva u evropskoj istoriji. Nestvarna arhitektonska čuda, trgovi, muzeji, crkve i brojni spomenici kulture na svakom koraku će vas fascinirati svojom lepotom. Pet dana u Rimu uz prevoz avionom možete provesti po ceni već od 395€!

Jedinu prestonicu na dva kontinenta, Istanbul, vekovima su oblikovale grčka, rimska, vizantijska i osmanlijska civilizacija. U ovom nestvarnom spoju Evrope i Orijenta, islama i hrišćanstva, iz ulice u ulicu šetaćete kroz vekove od antičkog perioda pa do savremenog doba. U Istanbulu 4 dana uz prevoz avionom možete sebi priuštiti po ceni od 269€!

Istanbul
Foto: Promo

Kapadokija je regija u Turskoj čuvena po svojim neobičnim stenskim formacijama vulkanskog porekla, nastalim pre više od 40 miliona godina, a nesvakidašnji prizor upotpunjuju stotine šarenih balona koji lebde iznad ovog čuda prirode. Šestodnevni boravak u ovoj magičnoj regiji uz avionski prevoz možete obezbediti po ceni već od 475€!

Rusija, najveća država na svetu i jedina koja izlazi na čak 12 mora, već vekovima intrigira i očarava sve posetioce. Upoznajte njena dva najveća grada – Moskvu i St. Peterburg po ceni već od 670€ za 7 dana uz prevoz avionom!

Očaravajući Pariz, grad svetlosti, mode i ljubavi, mnogima predstavlja raj na zemlji. Široki bulevari, veličanstveni trgovi, kulturno - istorijski spomenici, Ajfelov toranj, Trijumfalna kapija, Luvr i brojne druge velelepne znamenitosti privlače milione turista svake godine! Doživite nezaboravno iskustvo i provedite 5 dana u Parizu po ceni od 562€ uz prevoz avionom!

Barselona, glavni grad najrazvijenije španske provincije Katalonije, u svemu ocrtava kulturno i istorijsko bogatstvo ove regije. Neponovljiv spoj dobro očuvanih ostataka i svedočanstava prošlosti ovog grada i jedinstvene moderne arhitekture, širokih bulevara i prostranih trgova,  bez sumnje će vas ostaviti bez daha. Četiri dana uz avionski prevoz u Barseloni možete provesti po ceni od 409€!

Barselona
Foto: Promo

Glavni grad kraljevine Španije, Madrid, nalazi se u samom srcu Pirinejskog poluostrva. Raskošne palate, velike zelene oaze, ali i brojne znamenitosti poput Španskog trga, Sunčane kapije i mnogih drugih možete posetiti po ceni od 465€ za 4 dana uz prevoz avionom!

Osetite duh slavne i borbene prošlosti Baltičkih zemalja, krećući se linijom Varšava  - Riga - Talin - Bauska (dvorac Rundal) - Viljnus - Trakai (Trakajski dvorac) – Helsinki. Cene za 8 dana uz prevoz avionom se kreću od 669€!

Glavni grad Danske, Kopenhagen, jedan je od najrazvijenijih evropskih i svetskih gradova, i jedan od gradova sa najkvalitetnijim životom. Uz posetu ovom urbanom gradu, možete obići i dvorce Frederiksborg i Kronborg. Tri dana u Kopenhagenu uz prevoz avionom provedite po ceni od 511€!

U jednom putovanju doživite tri prelepe severne prestonice: Stokholm, Talin i Helsinki po ceni od 741€ za 5 dana uz prevoz avionom!

Milano je drugi po veličini grad u Italiji i svetsko središte mode i dizajna. Ovaj prelep i glamurozan grad bogat je i kulturno – istorijskim znamenitostima, poput Milanske skale, katedrale Duomo, zamka Sforca i mnogih koje treba posetiti. Posetite Milano po ceni od samo 79€ za 5 dana uz prevoz autobusom!

Čuvena i jedinstvena Venecija, grad kanala, mostova, gondola, karnevala i maski, jedna je od najbogatijih riznica italijanske i evropske kulture i umetnosti. Krenite na nezaboravno putovanje po Veneciji uz nezaobilaznu šoping turu po severnoj Italiji po ceni od 69€ za 5 dana uz prevoz autobusom!  

Venecija
Foto: Promo

Prag često nazivaju zlatnim gradom zbog bogate istorije i laskave titule stecišta kulturne elite. Danas je to evropska metropola, grad pun života i mogućnosti za uživanje. Šest dana uz prevoz autobusom možete obezbediti po ceni od 85€!

Prag
Foto: Promo

Obiđite autobusom najromantičnije nemačke gradove smeštene u pokrajini Bavarska po ceni već od 149€ za 6 dana!

Reka Mozel izvire u planinama Vogezi u Francuskoj odakle nastavlja severno, ka Nemačkoj, gde se uliva u Rajnu. Svojom veličanstvenom dolinom spaja čuvena vinogradarska područja, antičke spomenike, srednjovekovne dvorce i gradove Trir i šarmantni Koblenc. Istražujte dolinu reke Mozel i dvorce Hoencoleren po ceni od 189€ za 6 dana!

Upoznajte čaroliju Alzasa i Švarcvalda putujući kroz Francusku i Nemačku linijom:  Strazbur - Kel - Visoki Keningsberg - Rikvir - Kajzersberg - Kolmar - Triberg - Donauešingen – Jezereo Titize– Frajburg po ceni od 179€ za 6 dana autobusom!

Zainteresovani mogu izvršiti rezervacije u turističkoj agenciji „Travelland“, na adresi Dobračina 43, u Beogradu a više informacija mogu pronaći na internet prezentaciji ove agencije http://www.travelland.rs/.  Za najaktuelnije ponude, dodajte nas na društvenim mrežama Facebook i Instagram.

+ Pošalji komentar 0 Pogledaj sve komentare

SD društvo

SD kosovo

SD info

SD izbori 2020

SD hronika

SD svet

SD sirija

SD naoružanje

SD region

SD vojvodina

SD srpska istorija

SD beograd

Vremenska prognoza
Clear sky
22 Beograd