fbpx
Skip to main content
Nered u stanu

PRIMAMLJIVA PONUDA: Nećete verovati šta jedan stanodavac traži umesto kirije!

Foto: Profimedia/ilustracija
Nenad M. je spreman da potpuno ukine kiriju za stan, ako bi mu se javila devojka koja će hteti da sve obaveze oko sređivanja preuzme na sebe.

Na Fejsbuku se pojavio oglas koji je za kratko vreme stekao veliku popularnost. Nenad M. iz Beograda je objavio da traži cimerku i pritom dao detaljan opis stana i prikazao njegovo realno stanje.

– Tražim cimerku. Stan se nalazi na Dušanovcu u blizini pošte. Ima 32 kvadrata plus jednu terasicu, kablovsku, internet, grejanje na struju. Po osobi sve iznosi oko 40-60 evra u zimskom periodu (jer je grejanje na struju) i oko 30 evra van zimskog perioda – počeo je opis ovaj mladić.

PONUDA NEMAČKE VLADE: Ako želite da kupite stan ili kuću, država će vam dati 20. 000 EVRA!

Dalje navodi da se u stanu nalazi sređeno kupatilce sa veš mašinom, potpuno opremljena kuhinja, trpezarija sa dva stola za ručavanje i mala terasa.

Nered u stanu
Foto: Profimedia/ilustracija

Ono što bi moglo da privuče dame da budu sustanari jeste i opcija za smanjenje stanarine.

– Ukoliko bi potencijalna cimerka bila spremna da preuzme na sebe deo obaveza oko eventualnog sređivanja stana i kućnih poslova u smislu peglanja itd, voljan sam da izađem u susret što se tiče smanjenja kirije – precizirao je Nenad.

Zbog odabira fotografija koje je postavio na Fejsbuk mnogi su se začudili. Za sada mu se još niko nije javio, što nije za čuđenje.

Nered u stanu
Foto: Profimedia/ilustracija

– Oglas sam postavio sinoć, pa još uvek nema zainteresovanih. Ovo je takođe prvi put da se oglasim preko društvenih mreža, pa ću videti kako će da prođe. Do sada sam samo preko novina i uglavnom su se javljali stariji muškarci iako sam jasno naglasio da sam zainteresovan za studentkinju – rekao je on u izjavi za Noizz.

– Vidim da je dosta ljudi komentarisalo to kako je prostor sređen, odnosno nesređen, a niko nije obratio pažnju na minimalnu kiriju koja je upravo zbog toga smanjena – dodao je Nenad (35) koji je ranije studirao Filološki fakultet, ali je studiranje, kako kaže, morao da prekine zbog privatnih problema.

PROKOP ČEKA PUTNIKE: Najmodernija srpska železnička stanica spremna da POSTANE GLAVNA (FOTO)

– Nema tu mnogo nauke i razmišljanja: odlučio sam se da postavim slike koje predstavljaju realno stanje stana, bez ulepšavanja i šminkanja, pa ko je zainteresovan, javiće se. I jeste poželjno da slike “oteraju” nekoga kome to ne odgovara, a da se javi devojka koja bi zaista živela kod mene – ljubazno nam je objasnio.

Za kraj dodaje da je rentu spreman da svede na minimum, pa čak i da je potpuno ukine ukoliko je devojka spremna da obavlja kućne i, kako on kaže, više ženske poslove poput peglanja, čišćenja i održavanja nivoa higijene.

nered u kući
Foto: Profimedia/ilustracija

 

– Smatram da dajem jednu fer i korektnu ponudu i da neko uz minimum truda može imati smeštaj i uslove za studiranje. Koliko sam video po ostalim oglasima, cena jedne prosečne sobe nije ispod 90 evra – rekao nam je Nenad.

Šta Vi mislite o njegovoj ponudi? Mnogi smatraju da tu nema mesta za cimerku, čudi ih gde to visi mašina za veš, a jedna potencijalna cimerka smatra da je neprihvatljivo, jer nema ogledalo. Neki smatraju da bi mladić trebalo da oženi devojku koja prihvati tu da živi.

Pročitajte i:

SD vesti

SD novčanik

SD posao

SD obrazovanje

SD energetika

Vremenska prognoza
Mestimično oblačno
-5 Beograd