Skip to main content
Mladi ljudi na poslu

Privredna komora Srbije organizuje STRUČNU OBUKU za procenitelje vrednosti nepokretnosti

Foto: Profimedia
Privredna komora Srbije poziva zainteresovane građane da se prijave za stručnu obuku za procenitelje vrednosti nepokretnosti.

Program je akreditovan od strane Ministarstva finansija i obuhvata sve teme propisane Pravilnikom Ministarstva o sadržaju i obimu programa stručne obuke za procenitelje odnosno teme i oblasti potrebne za sticanje znanja i veština, koji omogućavaju efikasno i kvalitetno sprovođenje postupka procene vrednosti nepokretnosti.

Cilj obuke je sticanje znanja, veština i kompetencija potrebnih za polaganje ispita za sticanje licence za vršenje procene vrednosti nepokretnosti i kvalitetno i stručno obavljanje ovog posla.

Program obuke se završava proverom znanja koja se sastoji od pismenog testa od 100 pitanja i usmene odbrane dva rada  - izveštaja o proceni vrednosti nepokretnosti koje je kandidat samostalno izradio.

Obuka je namenjena onima koji žele da pohađaju akreditovani program obuke procenitelja u skladu sa Zakonom o uređenju profesije procenitelja vrednosti nepokretnosti i predstavlja neophodan korak ka licenciranju procenitelja.

Više informacija možete dobiti klikom na OVAJ LINK

 

+ Pošalji komentar 0 Pogledaj sve komentare

SD vesti

SD novčanik

SD posao

SD obrazovanje

SD energetika

Vremenska prognoza
Clear sky
17 Beograd