Skip to main content
Sberbank

Rešite sve jednim SUPER potezom: Putujte i kupujte bez brige

Foto: Promo
Super kredit postaje još povoljniji ukoliko se prijavite online

Svi smo barem jednom došli u situaciju da istovremeno žongliramo sa nekoliko kreditnih proizvoda: u šoping idemo po pravilu sa barem jednom kreditnom karticom, neplanirane troškove pokrivamo dozvoljenim prekoračenjem, a dobro nam dođe i da za porodično putovanje uzmemo keš kredit.

Sve te obaveze nas u jednom trenutku preopterete – kreditne kartice počnemo prvo da koristimo u minimalnim iznosima koji neosetno postaju sve značajniji, a raste i kamata, dozvoljeni minus nikako da isplatimo, dok rok otplate kredita čini nam se, nikako da se približi kraju.  I onda počnemo da se preispitujemo: da li mi je zaista bio potreban još jedan par cipela, mogli smo na more 10 umesto 14 dana, nova veš mašina je mogla da sačeka još koji mesec, itd.

A rešenje je super jednostavno. Umesto da plaćamo kamatu na kreditnim karticama u proseku 24% odnosno 30% za dozvoljeni minus, sve što nam treba je Sberbank Super kredit za refinansiranje kojim ćemo smanjiti kamatu i do 3 puta, a samim tim i značajno sniziti mesečnu ratu kredita. Refinansiranjem svih naših obaveza u jednu, sa značajno nižom ratom, rasterećujemo svoj kućni budžet i na raspolaganju imamo više sredstava za svakodnevne potrebe.

Super kredit postaje još povoljniji ukoliko se prijavite online OVDE zato što je trošak obrade kredita 0%. Specijalna online ponuda važi do 11. juna 2017. godine.

Pročitajte i:

+ Pošalji komentar 0 Pogledaj sve komentare

SD vesti

SD novčanik

SD posao

SD obrazovanje

SD energetika

Vremenska prognoza
Clear sky
8 Beograd