fbpx
Skip to main content
Tajland

SAJAMSKI POPUST OD 100€ PO REZERVACIJI ZA EGZOTIČNE DESTINACIJE!

Foto: Promo
Ovogodišnji sajam turizma je idealno vreme za rezervisanje putovanja jer vas tada očekuju znatno povoljnije cene za vaše željene destinacije.

I ove godine agencija „Travelland“ je pripremila izvanredne ponude i sniženja, kao i dodatnih 100€ sajamskog popusta po rezervaciji za poznata egzotična odredišta!

Moderna i neverovatna čuda graditeljstva, izgrađena u zaleđu prostranih plaža, neprekidno preplitanje duboko ukorenjene tradicije i savremenog načina života, glamur, raskoš i sjaj otkriće vam dva bisera Persijskog zaliva – Doha i Dubai!

Specijalna prvomajska ponuda očekuje sve one koji požele da posete prestonicu najbogatije države sveta – Dohu. Cena aranžmana, koji obuhvata polazak 29.4.2019. i šestodnevni boravak  uz avionski prevoz, već je od 339€! Pored ove praznične, aktuelne su ponude sa svakodnevnim polascima, gde putovanje traje 5,6,8 ili 10 dana, a cena aranžmana je već od 299€. Pri uplati putivanja u toku trajanja sajma, imate priliku da ostvarite pravo na dodatnih 100€ popusta po rezervaciji!

Logo
Logo
Foto: Promo

Svetlucavi Dubai, oduševiće vas svojim nestvarnim arhitektonskim poduhvatima, mešavinom različitih kultura, uzbudljivim sadržajima, ali najviše od svega, svojim dugim peščanim plažama i toplim morem. Jako je privlačna uskršnja i prvomajska ponuda koja obuhvata putovanje u trajanju od 5 ili 6 dana i polaske 27. 4., 29.4. i 2.5. i košta već od 459€! Atraktivna je takođe i ponuda koja uključuje polaske i šestodnevni ili osmodnevni boravak tokom marta i aprila, čija je cena već od 465€. Pored ovih aktuelni su i regularni polasci sa dužinom boravka 5,6,8 ili 10 dana po ceni već od 409€, a za svaku od navedenih ponuda važi i dodatni sajamski popust od 100€ po rezervaciji!

Neverovatna priroda, velelepni kraljevski gradovi i hramovi, rapsodija boja, aroma i ukusa, kao i uvek nasmejano stanovništo čekaju vas samo na Tajlandu! Budite deo užurbanog dnevnog i neponovljivog noćnog života uzbudljivog Bangkoka i doživite nezaboravne trenutke na ostrvu Puket. Nikako ne smete propustiti lokalne gastronomske majstorije, kao ni čuvenu tajlandsku masažu! Proslavite Vaskrs i Prvi maj na plažama idiličnog ostrva Puket. Dvanaest noćenja po ceni je već od 699€! Ne treba zaobići ni specijalnu ponudu koja obuhvata polaske u martu kao i boravak u Bangkoku i na Puketu, a dobra vest je da na navedene aranžmane možete ostvariti i dodatni sajamski popust od 100€ po rezervaciji! Takođe aktuelne su ponude i za polaske u septembru, oktobru i novembru.

„Ostrvo Bogova“, kako još nazivaju Bali predstavlja jednu od najatraktivnijih oaza tropske Indonezije. Prepoznatljiva arhitektura sjedinjena sa živopisnim pejzažima netaknute prirode ostaje u sećanju svakome ko se bar jednom zatekao na ovom bajkovitom ostrvu. Zahvaljujući specijalnoj prazničnoj ponudi agencije „Travelland“ imate priliku da Vaskrs i Prvi maj proslavite na ovom rajskom ostrvu po ceni već od 439€! Za ovu, a i ostale ponude možete ostvariti sajamski popust od 100€ po rezervaciji.

Ako poželite da prepustite svoje telo magičnim ritmovima salse ili uživate u pravim, ručno pravljenim cigarama, rumu, ukusnim specijalitetima ili zvucima gitare, Kuba je pravo mesto za vas. Dopustite da vas opčine kaldrmisane ulice, barovi, ulični plesači i trošna kolonijalna arhitektura stare Havane, ili duge peščane plaže najpoznatijeg kubanskog letovališta Varadera. Uz specijalne First Minute ponude koje obuhvataju polaske 6., 12., i 20. marta uključeno je i do 200€ u cenu aranžmana, a za polaske od 27.3. do 12.6. čak i do 250€ popusta! Na sve ovo, dok traje sajam turizma, možete ostvariti i dodatnih 100€ popusta po rezervaciji! 

Turistička agencija „Travelland“ nudi atraktivne praznične ponude sa raznim sajamskim pogodnostima za sve one koji žele da Vaskrs i Prvi maj provedu u najpoznatijim evropskim gradovima ili u nekom od najboljih grčkih hotela!

Zainteresovani rezervacije mogu vršiti u prostorijama turističke agencije „Travelland“, na adresi Dobračina 43, u Beogradu a više informacija mogu pronaći na internet prezentaciji ove agencije http://www.travelland.rs/
 

Pročitajte i:

Vremenska prognoza
Fog
0 Beograd