Utorak 19. mar 2024.
Promo

Specijalna ponuda stambenih kredita Vojvođanske banke: Bez troška obrade zahteva za kredit i uz jednu od najnižih mesečnih rata!

Foto: Promo
Rešite stambeno pitanje uz kredite Vojvođanske banke

Posetite jednu od 104 filijale Vojvođanske banke širom Srbije ili pozovite call centar 0800 23 23 22 i napravite prvi korak ka domu iz snova.

Vojvođanska banka je pripremila specijalnu ponudu stambenih kredita sa jednom od najnižih kamatnih stopa i mesečnih rata na tržištu, za sve one koji žele da po najpovoljnijim uslovima - sigurno i dugoročno reše stambeno pitanje.

Nakon velikog interesovanja koje je ova akcija izazvala na proleće ove godine, ova banka je odlučila da klijentima koji se odluče da reše jedno od najvažnijih životnih pitanje putem stambenog kredita, ponovo odobri pozajmice po specijalnim uslovima.

Svi klijenti koji primaju platu na račun Vojvođanskoj banci i koji do kraja godine podnesu zahtev za stambeni kredit, biće oslobođeni troška obrade kreditnog zahteva.

Ukidanje troška za obradu zahteva za stambeni kredit donosi uštedu više stotina evra, a kako su budući vlasnici nepokretnosti već izloženi brojnim pratećim troškovima poput osiguranja imovine, upisa hipoteke i pribavljanja drugih neophodnih dokumenata, ova ponuda predstavlja značajno olakšanje za njihov budžet.

Krediti se odobravaju u iznosu do 200.000 evra sa rokom otplate do 30 godina i kamatnom stopom od 2,95 odsto + 6M Euribor (EKS od 2,81% *).

Promo
Foto: Promo

Pravo na pozajmicu imaju svi građani Srbije sa primanjima iznad 200 evra, kao i strani državljani koji imaju status rezidenta, a koji primaju platu na račun u ovoj banci.

Važno je istaći da Vojvođanska banka klijentima daje predodobrenje i pre pronalaženja konkretne nekretnine, tako da u samom startu mogu da saznaju kojom sumom za kupovinu stana raspolažu, odnosno, za koji iznos kredita su kreditno sposobni.

Pored povoljnih uslova kreditiranja, ova banka obezbeđuje i stručnu podršku, koja klijentima pomaže da se osećaju sigurno u procesu kupovine nekretine i značajno štedi njihovo dragoceno vreme.

Ukoliko ste već korisnik stambenoj kredita u drugoj banci, a želite sa smanjite svoje mesečno opterećenje i refinansirate ga po povoljnijim uslovima, Vojvođanska banka je pripremila i specijalnu ponudu za refinasiranje - bez naknade za obradu zahteva i sa kamatnom stopom već od 2,8% + 6M euribor (EKS od 2,66% *).

Iskoristite jedinstvenu ponudu, do kraja godine i rešite jedno od najvažnijih životnih pitanja. "Udomite se" na siguran, i povoljan način.

Posetite jednu od 104 filijale Vojvođanske banke širom Srbije ili pozovite call centar 0800 23 23 22 i napravite prvi korak ka domu iz snova.

*Krediti sa osiguranjem kod NKOSK i bez životnog osiguranja

 

Pročitajte i:

Vremenska prognoza
Clear sky
8 Beograd