fbpx
Skip to main content
Lilly

SPOJ TRADICIJE I USPEHA NA NOVOJ LOKACIJI

Foto: Srđan Bosnić
Na dobro poznatoj adresi, u današnjem Bulevaru kralja Aleksandra 82, Lilly je bio tu za svoje potrošače gotovo 20 godina,  a danas se seli samo dva broja dalje

Jedna od omiljenih i najdužih beogradskih ulica nekada je nosila naziv Bulevar revolucije, a njen duh i tradiciju danas čuvaju sugrađani, trgovci i zanatlije po kojima je poznata. U Bulevaru revolucije svoje mesto imala je i jedna od prvih samoposluga u staroj Jugoslaviji „Gorica“, osnovana 1958. godine, koja je na tom mestu ostala punih 45 godina.     „Gorice“ 2003. godine postaju Lilly Drogerie i na tom mestu otvaraju svoju prvu drogeriju. 

Na dobro poznatoj adresi, u današnjem Bulevaru kralja Aleksandra 82, Lilly je bio tu za svoje potrošače gotovo 20 godina,  a danas se seli samo dva broja dalje. Na istom mestu i sa istom željom da odgovori na potrebe svakog ko ih poseti, Lilly Drogerie nastavljaju tradiciju uspeha. 

Samo još po neki putokaz, tabla, predratna građevina i ulični prodavac podsećaju nas na stari duh ovog dela grada i dok novo vreme nameće nove trendove, Lilly Drogerie ostaju u starom kraju za generacije koje dolaze. 

Lilly
Foto: Srđan Bosnić

SD vesti

SD novčanik

SD posao

SD obrazovanje

SD energetika

Vremenska prognoza
Mestimično oblačno
7 Beograd