fbpx
Skip to main content

STIŽE NAJBOLJA FUDBALSKA LIGA NA SVETU: Engleska Premijer liga šest godina na Areni Sport!

Telekom Srbije i Arena Channels Group danas su objavili sklapanje šestogodišnjeg ugovora sa Premijer Ligom, čime su ova srpska kompanija i njena medijska kuća, postali vlasnici prava na ovo takmičenje od sezone 2022/23, na teritoriji bivše države. 

- Telekom Srbije, lider u oblasti telekomunikacija i multimedije u ovom delu Evrope, čvrsto stoji iza Arena Channels Group. Smatramo da je ovo velika pobeda svih nas. Premijer liga je vrh svetskog klupskog fudbala i velika je privilegija imati je u svojoj ponudi. Ogromno nam je zadovoljstvo što na veliku listu poslovnih partnera i prijatelja, konačno možemo da dodamo i Premijer ligu - rekao je direktor Arena Channels Group, Nebojša Žugić.

Pol Molnar, šef sektora za medije Premijer Lige, izjavio je: 

- Premijer Liga sa zadovoljstvom obajvljuje novo partnerstvo sa Telekomom Srbije. Arena Sport kanali obezbeđuju vrhunski sportski sadržaj i biće sjajno mesto za Premijer ligu. Zahvaljujući ovom ugovoru, navijači na Balkanu mogu da očekuju više direktnih prenosa utakmica, nego ikada ranije.

Počevši od sezone 2022/23, Premijer Liga će imati nezapamćenu prisutnost u regionu sa prenosima uživo svih 380 utakmica.

Vremenska prognoza
Pretežno vedro
17 Beograd