fbpx
Skip to main content
ss

Super zabava u dugim redovima

Foto: Promo
U životu ljudi provode dosta vremena čekajući u redovima. Nanizani jedan iza drugog, gledaju nečiji potiljak duže nego što bi to želeli.

Prema pojedinim istraživanjima, najviše vremena, u proseku 30 do 40 minuta, provodi se čekajući ispred šaltera, kako bi se platili računi, zatim u prodavnicama ili u redovima za utakmice ili koncerte.

Međutim, vreme koje provedemo u redovima, ne mora biti uzalud izgubljeno. Ali može da bude i zabavno uz gledanje omiljene serije, prenosa dugoočekivane utakmice, a ako je red podugačak – možda čak i filma.

Upravo zato Supernova sa uslugom "TV po tvom" omogućava gledanje televizije na do tri mobilna uređaja, vraćanje programa do 72 časa unazad, kao i puštanje odabranih naslova iz Video kluba.

Uz Supernovu možete uživati u više od 260 TV kanala, kompletnom sportskom programu, bogatoj kolekciji filmskog i serijskog sadržaja kanala poput Superstar TV, FOX, HBO, DOX sa zanimljivim dokumentarcima i Klasik TV sa legendarnim domaćim filmovima. Posebnu pogodnost predstavlja neograničen internet brzine do 120 mbps, kao i neograničeni minuti u okviru mts i Supernova mreže.

Supernova paketi i dalje su na super promociji – šest meseci po 1 dinar ili bez ugovorne obaveze, dok je usluga TV po tvom po promotivnoj ceni do kraja godine. 

Ovo je super način da se izbegne nervoza tokom dugih čekanja, a sa super sadržajem biće dobra prilika i da se "zbiju redovi" ispred šaltera.

 

SD vesti

SD novčanik

SD posao

SD obrazovanje

SD energetika

Vremenska prognoza
Clear sky
17 Beograd