fbpx
Skip to main content
račun

SUTRA DRUGO IZVLAČENJE NAGRADNE IGRE UZMI RAČUN I POBEDI: Stiglo 3,7 miliona koverata, a samo je šest dobitnih!

Foto: Profimedia/ilustracija
Najsrećnije dobitnike izvući će olimpijska šampionka Milica Mandić

Drugo izvlačenje u okviru nagradne igre "Uzmi račun i pobedi 2020" biće održano sutra u 17:55 sati, uz direktan prenos na prvom programu Radio televizije Srbije.

KORONA POVEĆAVA EKSTREMNO SIROMAŠTVO: Do 2030. godine broj bi mogao da premaši milijardu ljudi!

KORONA POVEĆAVA EKSTREMNO SIROMAŠTVO: Do 2030. godine broj bi mogao da premaši milijardu ljudi!

VLADA SRBIJE POMAŽE SVIM ZDRAVSTVENIM RADNICIMA: Uvodi se specijalna kartica koja donosi niz pogodnosti

VLADA SRBIJE POMAŽE SVIM ZDRAVSTVENIM RADNICIMA: Uvodi se specijalna kartica koja donosi niz pogodnosti

PENZIONERIMA PO 5.000 DINARA POMOĆI! Evo kada će i kako bonus biti isplaćen

PENZIONERIMA PO 5.000 DINARA POMOĆI! Evo kada će i kako bonus biti isplaćen

Građani još uvek imaju vremena za slanje koverata sa po najmanje 10 računa ili slipova. Sve koverte koje budu ubačene u poštanske sandučiće danas, do kraja radnog vremena poslovnica pošte, naći će se sutra u bazenu u studiju i biće u konkurenciji za vredne nagrade.

Podsećamo, u sutrašnjem izvlačenju biće dodeljeno 5 automobila fijat 500l i jedan stan u Beogradu, u naselju Zemunske kapije. Najsrećnije dobitnike izvući će naša reprezentativka u tekvondou i olimpijska šampionka Milica Mandić.

U ovom trenutku na adresu "Uzmi račun i pobedi 2020” stiglo je 3.750.000 koverata. Sve koverte poslate od 15. oktobra biće u bazenu sve do kraja drugog kruga nagrade igre i sve vreme će konkurisati za nagrade.

Vlada Srbije još jednom podseća građane da je učešće u nagradnoj igri epidemiološki bezbedno i ne podrazumeva čekanje u redu niti uopšte ulazak u poslovnice pošte. Apelujemo na građane da koverte spakuju i adresiraju kod kuće a kako bi one našle put do studija i bile u konkurenciji za vredne nagrade, dovoljno je da pravilno popunjene koverte samo ubace u najbliže poštansko sanduče.

Uslovi koje bilo neophodno ispuniti

U nagradnoj igri koju organizuje Vlada Republike Srbije, a podršku pruža NALED, pravo učešća imaju građani koji pošalju koverte sa 10 fiskalnih računa ili 10 slipova, ne starijih od 1.septembra 2020. sa minimalnim pojedinačnim iznosom od 100 dinara. Fiskalne račune i slipove ne treba mešati u istoj koverti. Na poleđini koverte neophodno je napisati ime i prezime, adresu iz ličnih dokumenata i kontakt telefon dok je na drugoj strani dovoljno napisati ”Uzmi račun i pobedi 2020”. Pravo učešća imaju svi punoletni građani Republike Srbije dok je slanje koverata potpuno besplatno.

SD vesti

SD novčanik

SD posao

SD obrazovanje

SD energetika

Vremenska prognoza
Clear sky
10 Beograd