fbpx
Skip to main content
tunel

Sutra se otvara leva cev tunela Sarlah kod Pirota

Foto: Profimedia/ilustracija
Koridori Srbije saopštili su danas da se, u okviru privremenog režima saobraćaja, sutra u 13 časova za saobraćaj u oba smera otvara leva cev novoizgrađenog tunela Sarlah

Koridori Srbije saopštili su danas da se, u okviru privremenog režima saobraćaja, sutra u 13 časova za saobraćaj u oba smera otvara leva cev novoizgrađenog tunela Sarlah, zbog radova na uklapanju magistralnog puta Niš-Dimitrovgrad sa novoizgrađenom trasom puta pored fabrike u Pirotu.

POŽURITE U MERIDIAN! Ovo se NE PROPUŠTA, osam neverovatnih prilika da ZARADITE na mečevima Lige Evrope

POŽURITE U MERIDIAN! Ovo se NE PROPUŠTA, osam neverovatnih prilika da ZARADITE na mečevima Lige Evrope

Kako se navodi u saopštenju, istovremeno se za saobraćaj otvara petlja Pirot (Zapad) na autoputu, čime će biti omogućen ulaz u Grad Pirot preko saobraćajnice 1 u industrijskoj zoni.

- Puštanjem u javni saobraćaj ovog dela autoputa, trajno se zatvaraju privremene devijacije (ispred tunela Sarlah i kod pumpe "Blue Petrol"). Veza grada Pirota sa autoputnim pravcem E80 obezbeđena je petljama Pirot (Istok) i Pirot (Zapad), čime će biti omogućeno odvijanje saobraćaja na deonici autoputa u kontinuitetu do graničnog prelaza Gradina prema Bugarskoj -  kaže se u saopštenju Koridora Srbije.

Dodaje se da se privremeni režim saobraćaja uvodi u skladu s projektom i rešenjem Ministarstva građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture.

 

Pročitajte i:

+ Pošalji komentar 0 Pogledaj sve komentare

SD vesti

SD novčanik

SD posao

SD obrazovanje

SD energetika

Vremenska prognoza
Light intensity drizzle
3 Beograd