fbpx
Skip to main content
Neos Marmaras

Travelland vas vodi u Grčku: HOTELI 4*, 5* od 560€ za 7 polupansiona

Foto: Shutterstock
Svi putevi ovih dana vode u Grčku. Za pravi letnji odmor potrebna je dobra organizacija i more. I jedno i drugo vam obezbeđuje Travelland, a na vama je samo da krenete na put, koliko već sutra.

Ukoliko se još niste odlučili kuda na odmor, evo prilike da odluku donesete što pre. Možda to bude već danas! Sezona je u svom punom jeku i treba otići negde na more. 

Grčka je uvek destinacija za preporuku, pa je tako i ovog leta. Iz široke ponude turističke agencije “Travelland”, izdvajamo par zaista dobrih grčkih hotela koji ispunjavaju sva očekivanja.

Za sve hedoniste pravi izbor je čuveni Porto Carras Meliton Hotel & Spa 5* na Sitoniji. Već od 31.7 mesta ima za boravak na 7 i 10 noćenja uz uslugu polupansiona po najnižoj ceni od 1555 evra (cena izražena po SOBI). Ista cena važiće do 21.8, a onda ona kreće da opada (u septembru je čak 1110 evra po sobi). Hotel je udaljen 2km od Neos Marmarasa i nalazi se na samoj peščanoj privatnoj plaži dužine oko 2 kilometara.

U mestu Psakudia, 75km od aerodroma "Makedonias" u Solunu, i na 20m od peščane plaže nailazite na hotel Cronwell Sermila Resort 5*. Slobodnih mesta ima od 28.7. a najniža cena u avgustu je 1275 evra za boravak na 7 noći, uz uslugu All inclusive. Cena je izražena po sobi, ne po osobi.

Kada je poluostrvo Kasandra u pitanju, dva hotela su za svaku preporuku jer su cene i više nego pristupačne. Za sobu i sedam polupansiona u avgustu treba izdvojiti najmanje 560 evra u hotelu Grand Otel 4*. Hotel se nalazi u mestu Hanioti i raspolaže sopstvenom plažom, bazenom, parking prostorom. Smešten je na samoj obali, u blizini gradskog parka. 

Hotel okružen bujnom vegetacijom i smešten na dugoj peščanoj plaži sa zlatnim peskom, a 800 metara od mesta Kalitea je popularan hotel Pallini Beach Hotel 4*.  Deli teritoriju sa hotelom Athos Palace. Sastoji se od centralne zgrade od devet spratova i jednospratnih bungalova. Bez sumnje, savršen je izbor za porodice, parove i pojednince svih starosnih doba. Zlatne peščane plaže, slikoviti zalivi, tradicionalna sela, mala priobalna ostrva i zaklonjene uvale, čine Pallini Beach odličnim izborom za vaš letnji odmor.

Možete rezervisati boravak na 7 noćenja već od 31.7. po ceni od 1019 evra (ostali termini su: 1, 7, 8, 14, 15, 21, 22, 28, 29.8; 4, 5, 11, 12, 18, 19.9.). Ukoliko je 7 dana na moru premalo, postoji i opcija od 10 noćenja po najnižoj ceni do 19. septembra od 485 evra (cena po sobi).

O svm hotelima u Grčkoj se možete detaljno raspitati i rezervisati neki od njih na adresi Dobračina 43 u Beogradu. Agencija “Travelland” otvara svoja vrata svakog radnog dana od 9-20h, subotom od 9-16h, ali i nedeljom od 10 do 17 časova. Za najaktuelnije ponude i važne informacije, agenciju možete zapratiti i na društvenim mrežama Facebook i Instagram.

Vremenska prognoza
Clear sky
9 Beograd