fbpx
Skip to main content
Travelland

Travelland za vas radi i u nedelju! Grčki hoteli: 7 noći već od 525€

Foto: Shutterstock
Letnja sezona je u svom punom jeku i treba je iskoristiti. 

Tropske su temperature, a spas mnogi pronalaze naravno na moru. Veliko je interesovanje za Grčku, posebno za hotelskim smeštajem. Kako bi svi otišli na svoj odmor u željenom periodu, agencija Travelland radi i u nedelju od 10 do 17 časova. Poslovnica se nalazi na dobro poznatoj adres - Dobračina 43 u Beogradu. Svi se mogu informisati i putem telefona ili njihovog sajta www.travelland.rs.

Za dobar odmor od 8 ili 11 dana, od velikog je značaja kako izbor destinacije, tako i izbor kvalitetnog smeštaja. Izdvajamo za vas samo neke od najtraženijih hotela u Grčkoj.

Za sve hedoniste pravi izbor je čuveni Porto Carras Meliton Hotel & Spa 5*na Sitoniji. Već od 7.8. mesta ima za boravak na 7 i 10 noćenja uz uslugu polupansiona po najnižoj ceni u avgustu od 1335 evra (cena izražena po SOBI). U septembru se može boraviti po ceni od 1110 evra. Za boravak na 10 noćenja treba izdvojiti najmanje 1585 evra.Hotel je udaljen 2km od Neos Marmarasa i nalazi se na samoj peščanoj privatnoj plaži dužine oko 2 kilometara.

Na zlatnoj obali Egejskog mora u živopisnoj oblasti Platamonas (region Pieria), dobro je ušuškan Cronwell Platamon Resort 5*. Od Soluna je udaljen jedno 100 km  a samo 1,5 km od mesta Platamon. Omiljeno je mesto mnogim porodicama sa decom. Hotelski kompleks se prostire na  skoro 60.000m2 mediteranskih vrtova. Ovo mesto je jedinstveno: skladna kombinacija planinskog područja i magične obale, idealno okruženje istorijskim znamenitostima kao što su Olimp i drevni dvorac iz 12. veka Platamon, pretvaraju uobičajeni hotel na plaži u istorijski centar! Termini na 7 noćenja su: 10, 14, 15, 21, 28. avgust; 4, 5, 11, 12. septembar. Najniža cena po SOBI uz ULTRA ALL INCLUSIVE uslugu iznosi 1099 evra za standardnu sobu sa pogledom na more.

U mestu Psakudia, 75km od aerodroma "Makedonias" u Solunu, i na 20m od peščane plaže nailazite na hotel Cronwell Sermila Resort 5*. Slobodnih mesta ima od 4.8. a najniža cena u avgustu je 1275 evra za boravak na 7 noći, uz uslugu All inclusive. Cena je izražena po sobi, ne po osobi. Na 10 noćenja najniža cena je 1645 evra.

Mesta ima i u hotelu Alexandros Palace 5* koji se nalazi na 5 km od mesta Uranopolis. Cena sobe do 19.9. kreće se od 525 evra (usluga je polupansionska). Cene su već snižene za 35%. Hotel se sastoji od sedam dvospratnih i dve trospratne zgrade. Hotelski sadržaj je izuzetno bogat i raznovrstan tako da će kako odraslima, tako i deci biti ugodno i veoma zabavno.

Sve zainteresovani mogu izvršiti rezervacije na adresi Dobračina 43, u Beogradu, svakog radnog dana od 09-20h, subotom od 09-16, a nedeljom od 10-17h. Za najaktuelnije ponude i važne informacije, agenciju "Travelland" možete zapratiti i na društvenim mrežama Facebook i Instagram.

Vremenska prognoza
Clear sky
12 Beograd