fbpx
Skip to main content
Plakat Global Fest

U nedelju drugi međunarodni festival „Global Fest Sava Port” na Savskoj promenadi

Foto: Promo
Ulaz je slobodan

Turistička organizacija i Gradska opština Savski venac u saradnji sa Turističkom organizacijom Beograda, CEBEF-om, „Belgrade Waterfront” i udruženjem „Čarobna Lampa” organizuju drugi po redu međunarodni festival „Global Fest Sava Port” u nedelju, 9. septembra na Savskoj promenadi. 

Cilj manifestacije je kulturna razmena, promocija kulturnih vrednosti i tradicionalne baštine različitih zemalja i naroda.

Na ovogodišnjem „Global Fest Sava Port”- u predstaviće se veliki broj zemalja sa nekoliko kontinenata, a u bogatom kulturno- umetničkom i muzičkom programu uživaće sve generacije. Izlagački štandovi i kreativne radionice očekuju sve posetioce manifestacije, koji će imati priliku i da isprobaju tradicionalne kulinarske specijalitete zemalja učesnica, a kroz igru i pesmu da se upoznaju sa njihovim različitim kulturnim obeležjima.

Od 17 časova zakazano je svečano otvaranje i defile svih zemalja učesnica, gde će se predstaviti sa svojim tradicionalnim narodnim nošnjama. Na samom kraju manifestacije, od 21 čas, posetioce očekuje koncert grupa „Legende“. 

Ulaz je slobodan.

SD vesti

SD novčanik

SD posao

SD obrazovanje

SD energetika

Vremenska prognoza
Clear sky
32 Beograd