fbpx
Skip to main content
Promo

UNITED MEDIA ONEMOGUĆILA PRAĆENJE SVOJIH KANALA GLEDAOCIMA SUPERNOVE

Foto: Promo
U želji da svojim korisnicima omogući nastavak praćenja televizijskih kanala koji se nalaze u United Media portfoliju, uz velike napore pokušali smo da postignemo dogovor sa pomenutom kompanijom.

United Media je dostavila nepovoljniju ponudu u odnosu na to što su imali kablovski operatori u prethodnom periodu. Naime, ponuda je dostavljena sa izuzetno visokom cenom, koja pritom ne obuhvata dozvolu za emitovanje svih njihovih kanala, uključujući Novu S i Novu Sport. I pored toga, bili smo spremni da zarad interesa naših korisnika, prihvatimo ovakve uslove, ali nažalost, ni to nije bilo dovoljno. United Media je otišla korak dalje, i u pregovorima tražila da se teritorijalno i po broju korisnika ograničimo, odnosno, da se više ne širimo i ne razvijamo ukoliko želimo saradnju sa United Media. Takođe, velika prepreka u pregovorima je bilo nedavanje Nove Sport, a bez minimalne garancije da će ključni sportski događaji ostati na Sport klub kanalima. 

Tokom pregovora, u više navrata pokušali smo da pronađemo kompromisno rešenje. Razgovaralo se i o tome da kanali United Media budu u ponudi mts TV za šta smo tražili pisanu ponudu, ali je nismo dobili. Nažalost, umesto daljih pregovora o nastavku saradnje, iako smo prihvatili osnovne elemente ugovora, cenu i dužinu trajanja ugovora, United Media je neočekivano onemogućila praćenje svojih kanala velikom broju gledalaca Supernove. 

Supernova se na tržištu i dalje izdvaja najpovoljnijom ponudom sa najvećim izborom kanala, kao jedini operator sa više od 250 kanala u osnovnom paketu. Konstantnim bogaćenjem sadržaja, Supernova nastoji da održi visok kvalitet usluge, tako da su našim korisnicima od 1. januara dostupni i novi paketi od četiri CineStar kanala, novi muzički kanal Toxic kao i gejming kanal Arena Esport.   

Najveću novinu u ponudi najmlađeg operatora u Srbiji  predstavlja Max paket koji obuhvata kompletne usluge – dostupnost svih kanala, uslugu "TV po tvom", maksimalnu brzinu kućnog interneta od 1 Gigabajta, kao i neograničene razgovore ka svim fiksnim i mobilnim mrežama u nacionalnom saobraćaju, a korisnike uskoro očekuje i mogućnost kupovine televizora na 24 rate bez kamate.

 

SD vesti

SD novčanik

SD posao

SD obrazovanje

SD energetika

Vremenska prognoza
Clear sky
-4 Beograd