fbpx
Skip to main content
uzmi račun i pobedi

STAN I AUTOMOBIL ČEKAJU VLASNIKA U "UZMI RAČUN I POBEDI 2021": Tačan termin prvog izvlačenja

Foto: Printscreen/RTS
U prvom izvlačenju neko će dobiti "fiat 500L" i stan u Zemunskim kapijama

Prvo izvlačenje u okviru nagradne igre Uzmi račun i pobedi 2021 biće održano sutra u 18.00 časova uz direktan prenos na prvom programu Radio- televizije Srbije.

OD MESIJEVOG I RONALDOVOG DRESA SA MOZZARTOVIH AUKCIJA - 2,4 MILIONA DINARA „PARA GAVRILO“!

OD MESIJEVOG I RONALDOVOG DRESA SA MOZZARTOVIH AUKCIJA - 2,4 MILIONA DINARA „PARA GAVRILO“!

OTVARA SE GRČKA! EVZONI OD SUTRA DIŽE RAMPU ZA SRBE: Danas dozvoljen prelazak samo sa grčkim pasošima

OTVARA SE GRČKA! EVZONI OD SUTRA DIŽE RAMPU ZA SRBE: Danas dozvoljen prelazak samo sa grčkim pasošima

PRIJEMNI ISPITI NA FAKULTETIMA POSTAJU PROŠLOST: Državna matura uskoro zakonski obavezna

PRIJEMNI ISPITI NA FAKULTETIMA POSTAJU PROŠLOST: Državna matura uskoro zakonski obavezna

Tada će svoje nove vlasnike dobiti pet automobila "fijat 500L" kao i stan u Beogradu, u naselju Zemunske kapije, saopšteno je iz Vlade Srbije.

- Ako je suditi po trenutnom broju koverata, građani su ove godine odlučnije nego ikada krenuli u borbu protiv sive ekonomije, s obzirom na to da je u studiju trenutno više od 1.000.000 koverata sa fiskalnim računima i slipovima - navodi se u saopštenju.

Svi građani, kako se dodaje, imaju vremena da još danas, do kraja radnog vremena poslovnica pošte, ubace koverte u poštanske sandučiće, ukoliko žele da one budu u konkurenciji sutra za vredne nagrade.

U nagradnoj igri koju organizuje Vlada Srbije, a podršku pruža NALED, pravo učešća imaju građani koji pošalju koverte sa 10 fiskalnih računa ili 10 slipova, ne starijih od 1. aprila 2021. sa minimalnim pojedinačnim iznosom od 100 dinara.

Fiskalne račune i slipove ne treba mešati u istoj koverti.

Na poleđini koverte neophodno je napisati ime i prezime, adresu iz ličnih dokumenata i kontakt telefon dok je na drugoj strani dovoljno napisati "Uzmi račun i pobedi 2021".

Pravo učešća imaju svi punoletni građani Republike Srbije.

uzmi račun i pobedi
Foto: Printscreen/RTS

 

Nagradni fond veći nego prošle godine - 16 stanova u Beogradu

Nagradni fond nagradne igre ove godine je u mnogome veći nego prošle s obzirom na to da u dva kruga, prolećnom i jesenjem, građane koji budu slali račune i slipove očekuje čak 16 stanova u Beogradu - 14 stanova u naselju Zemunske kapije i dva stana u Beogradu na vodi, kao i 60 automobila "fijat 500L".

Bitno je napomenuti da će građanima praktično tokom cele godine biti omogućeno slanje računa i slipova u kovertama i sve pošiljke poslate od aprila biće u konkurenciji za svako izvlačenje sve do kraja drugog kruga na jesen.

Vlada Srbije podseća građane da je učešće u nagradnoj igri epidemiološki bezbedno i ne podrazumeva čekanje u redu niti uopšte ulazak u poslovnice pošte.

Apeluju na građane da koverte spakuju i adresiraju kod kuće a kako bi one našle put do studija i bile u konkurenciji za vredne nagrade, dovoljno je da pravilno popunjene koverte samo ubace u najbliže poštansko sanduče.

Sve informacije o nagradnoj igri građani mogu pronaći na sajtu www.uzmiracun.rs , a na raspolaganju im je i kontakt centar putem mejla kontakt@uzmiracun.rs

Nagradna igra Uzmi račun i pobedi pokazala se kao odličan put za suzbijanje sive ekonomije i Vlada Republike Srbije i NALED veruju da će i ovaj ciklus nagradne igre, kao i svi prethodni, doprineti podizanju svesti građana o značaju uzimanja fiskalnih računa i dovesti do smanjenja stope sive ekonomije u Srbiji, navodi se u saopštenju.

SD vesti

SD novčanik

SD posao

SD obrazovanje

SD energetika

Vremenska prognoza
Clear sky
29 Beograd