Skip to main content
fiskalni račun, nagradna igra

UZMI RAČUN I POBEDI: Danas potpisivanje ugovora i uručenje ključeva dobitnicima

Foto: Tanjug/Tanja Valić
Ove godine je nagradna igra trajala dva meseca, a nagradni fond je bio dupliran

Svečano potpisivanje ugovora i uručenje ključeva sa dobitnicima poslednja dva stana izvučena u ovogodišnjem ciklusu nagradne igre „Uzmi račun i pobedi 2018“ biće održano danas u 11 sati u Pres sali Vlade Srbije.

Ugovor potpisuju ministar za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja Zoran Ðorđević, dobitnik stana na Novom Beogradu, Vukadin Božović i dobitnica glavne premije ovogodišnjeg ciklusa- stana u Beogradu na vodi, Radojka Bančević.

nagradna igra
Foto: Printscreen/ RTS1

Vukadin Božović, iz Šida postao je srećni vlasnik trosobnog stana površine 71 kvadratni metar na Novom Beogradu u ulici Mileve Marić Ajnštajn, broj 104.

Radojka Bančević, dobitnica je premije ovogodišnjeg ciklusa nagradne igre- stana u izgradnji površine 69 kvadratnih metara u zgradi BG Vista, u naselju Beograd na vodi. 

U poslednjem javnom izvlačenju, održanom 28. Aprila, Vujadinu i Radojki doneli su sreću i izvukli baš njihove koverte selektor srpske fudbalske reprezentacije Mladen Krstajić i golman srpske fudbalske reprezentacije Vladimir Stojković.

Nagradna igra "Uzmi račun i pobedi 2018" deo je edukativne kampanje u Godini borbe protiv sive ekonomije, čiji je cilj podizanje svesti građana i privrede o značaju suzbijanja sive ekonomije, stimulisanje bezgotovinskih plaćanja i jačanje motivacije za poštovanje propisa, navodi se u saopštenju Kancelarije Vlade Srbije za saradnju s medijima.

U toku ovogodišnjeg ciklusa dodeljeno je 11 stanova, 100 automobila Fiat 500L i 180 robnih vaučera. 

Ove godine je nagradna igra trajala dva meseca, a nagradni fond je bio dupliran.

Pročitajte i:

+ Pošalji komentar 0 Pogledaj sve komentare

SD vesti

SD novčanik

SD posao

SD obrazovanje

SD energetika

Vremenska prognoza
Clear sky
15 Beograd