fbpx
Skip to main content
račun

"UZMI RAČUN I POBEDI" Sutra prvo izvlačenje drugog kruga

Foto: Profimedia
Prvo izvlačenje drugog kruga nagradne igre "Uzmi račun i pobedi 2020" biće održano 23. januara u 17.55 časova, uz direktan prenos na Prvom programu Radio televizije Srbije.

Samo u toku jučerašnjeg dana stiglo je blizu 140.000 koverata iz cele Srbije, tako da u ovom trenutku za subotnje izvlačenje vrednih nagrada konkuriše više od 7.900.000 koverata, saopštila je Vlada Srbije.

Gradonačelnik Gračanice: Hvala Meridianu što je spasao najugroženije

Gradonačelnik Gračanice: Hvala Meridianu što je spasao najugroženije

POSLE TRI DECENIJE POSTA: Svinjsko meso iz Srbije na tržištu Evropske unije

POSLE TRI DECENIJE POSTA: Svinjsko meso iz Srbije na tržištu Evropske unije

"MARIHUANA BIZNIS" DA PROCVETA KOD DŽEJ ZIJA: Slavni reper uložio milione dolara!

"MARIHUANA BIZNIS" DA PROCVETA KOD DŽEJ ZIJA: Slavni reper uložio milione dolara!

Podseća da se sve koverte poslate u prvom krugu i dalje nalaze u studiju i sve one ravnopravno učestvuju u sutrašnjem izvlačenju.

Građani još uvek imaju vremena za slanje koverata sa po najmanje 10 računa ili 10 slipova. Sve koverte koje budu ubačene u poštanske sandučiće danas do kraja radnog vremena poslovnica pošte, naći će se sutra u bazenu u studiju i biće u konkurenciji za vredne nagrade.

U sutrašnjem izvlačenju biće dodeljeno 5 automobila "Fijat" 500L i jedan stan u Beogradu, u naselju Zemunske kapije.

Vlada Srbije još jednom podseća građane da je učešće u nagradnoj igri epidemiološki bezbedno i ne podrazumeva čekanje u redu niti uopšte ulazak u poslovnice pošte.

Račun
Račun
Foto: Profimedia/ilustracija

- Apelujemo na građane da koverte spakuju i adresiraju kod kuće a kako bi one našle put do studija i bile u konkurenciji za vredne nagrade, dovoljno je da pravilno popunjene koverte samo ubace u najbliže poštansko sanduče - ističe Vlada.

U nagradnoj igri koju organizuje Vlada Republike Srbije, a podršku pruža NALED, pravo učešća imaju građani koji pošalju koverte sa 10 fiskalnih računa ili 10 slipova, ne starijih od 1. septembra 2020. godine sa minimalnim pojedinačnim iznosom od 100 dinara.

Fiskalne račune i slipove ne treba mešati u istoj koverti.

Na poleđini koverte neophodno je napisati ime i prezime, adresu iz ličnih dokumenata i kontakt telefon dok je na drugoj strani dovoljno napisati "Uzmi račun i pobedi 2020".

Pravo učešća imaju svi punoletni građani Republike Srbije dok je slanje koverata potpuno besplatno.

SD vesti

SD novčanik

SD posao

SD obrazovanje

SD energetika

Vremenska prognoza
Mist
8 Beograd