Skip to main content
goran-vesic

VESIĆ SA GRAĐANIMA NA NOVOM BEOGRADU: Nikad manja nezaposlenost, stabila ekonomija privlači strane investitore

Foto: Srbija Danas / Saša Džambić
Građani Novog Beograda imali su priliku da danas razgovaraju sa članom Predsedništva SNS Goranom Vesićem, šefom odborničke grupe u Skupštini Beograda Aleksandrom Mirkovićem, kao i sa članom Glavnog odbora Stevom Marušićem

Vesić je građanima Novog Beograda poručio da se politika SNS ogleda u vođenju jedinstvene politike na svim nivoima i direktnoj komunikaciji sa građanima, saopšteno je iz Gradskog odbora te stranke.

Sutra ističu najveći popusti od čak 60% za grčke hotele!

Sutra ističu najveći popusti od čak 60% za grčke hotele!

- Pored jedinstva i neposredne komunikacije sa građanima vrlo je važno da imamo stabilnu ekonomiju i kurs koji omogućava političku sigurnost, jer na taj način privlačimo strane investitore i dovodimo nove investicije, koje će omogućiti nova radna mesta. Zato je danas zabeležena nikad manja nezaposlenost u Beogradu - istakao je Vesić.

On je podsetio da je u vreme prethodne vlasti ukinut Zakon o stranim investicijama, dok se predsednik Vučić snažno bori za svaku investiciju. 

- Poruka naše politike je da rešavamo probleme građana i pravimo osnov da naša deca žive bolje - zaključio je Vesić.

Komentarišući trenutnu političku situaciju, Mirković se osvrnuo na skandalozan događaj koji se dogodio na njihovom poslednjem protestu, gde su verbalno i fizički napali radnike Gradske čistoće samo zato što su pošteno radili svoj posao.

Aleksandar Vučić
Tanjug/​Dimitrije Goll

- Oni više ne biraju sredstva kako bi ponovo došli na vlast jedino što mogu da ponude građanima jeste nasilje u svim oblicima i bolesna mržnja prema Srpskoj naprednoj stranci i Aleksandru Vučiću, koji se uvek borio za budućnost i razvitak Srbije. Takvim ljudima bez ideje ne smemo da dozvolimo da ponovo dođu na vlast i da svojom katastrofalnom politikom ponovo opustoše sada punu gradsku kasu i unište javna preduzeća - kazao je Mirković.

SUPER-BOGATAŠI polako NESTAJU: Izbrisano 1.000 MILIJARDI DOLARA najbogatijih

SUPER-BOGATAŠI polako NESTAJU: Izbrisano 1.000 MILIJARDI DOLARA najbogatijih

On je poručio da se ljudi iz Srpske napredne stranke trude da reše sve probleme građana, kao i da se predsednik Vučić nikada neće otuđiti od svog naroda, što je i pokazao kada je krenuo u kampanju pod nazivom “Budućnost Srbije”.

Marušić je rekao da je na Novom Beogradu specifična situacija, ali da ih to neće sputati da od Novog Beograda naprave bolje mesto za život građana, jer kako kaže, grad je za tu opštinu uradio mnogo i činiće to i ubuduće, jer je okosnica politike Srpske napredne stranke jednak razvoj svih delova grada.

 

 

Pročitajte i:

+ Pošalji komentar 0 Pogledaj sve komentare

SD vesti

SD novčanik

SD posao

SD energetika

Vremenska prognoza
Clear sky
17 Beograd