fbpx
Skip to main content
CarGo

W Sushi Galerija otvoren u tržnom centru – ukusi moderne japanske kuhinje u novom centru Beograda

Foto: Marko Edge/CarGo
Povodom devetog rođendana restorana W Sushi, zvanično je otvoren novi objekat ovog poznatog i ekskluzivnog lanca moderne japanske, mediteranske i internacionalne kuhinje u tržnom centru Galerija.

Gosti su do sada imali prilike da uživaju u ovoj prelepoj bašti na obali Save, kao i u dostavi preko CarGo Batlera, a od sada mogu da se potpuno izmeste u čaroban i drugačiji svet uz jedinstven ambijent i neverovatne ukuse. 

CarGo
Foto: Marko Edge/CarGo

Enterijer novog W Sushi Galerija restorana potpisuje jedan od naših najvećih arhitektata Bojan Šupeljak, a kuhinjske specijalitete tim dobro poznatih domaćih, ali i internacionalnih šefova. Pored lepote unutrašnjosti restorana, direktnog izlaza na kej i pogleda na reku, restoran W Sushi Galerija nudi već prepoznatljive egzotične ukuse, kao i novu kartu koktela kreiranu da ukusi savršeno prate eksploziju ukusa azijske i internacionalne kuhinje. 

Beograđani i svi koji posete naš glavni grad mogli su da uživaju u ukusima moderne japanske kuhinje i osete istočnjačku kulturu na više lokacija – od nekadašeg prvog restorana na Vračaru, na kome je svoje putovanje počeo W Sushi, pa sve do dobro poznatih lokacija u centru Beograda i na Senjaku. Sada je to moguće i u najvećem šoping centru u regionu - Galeriji Beograd. 

Iako se nalazi u tržnom centru, W Sushi je potpuno odvojena oaza u kojoj mogu da se primete najkalitetniji materijali i teksture, ali i utisak potpune izmeštenosti iz užurbanog tržnog centra. 

Ukoliko ipak zbog pandemije i dalje izbegavate odlazak u zatvorene prostore, uz aplikaciju CarGo Batler svi imaju priliku da iz udobnosti svoga doma probaju i uživaju u Wasabi i California rolnicama, Sashimi Brancinu, Tempura kraljevskim gamborima, Losos stejku i drugim specijalitetima i to sa 50% popusta na svu hranu sa menija. 

Da je u pitanju mesto koje je već postalo omiljeno svim ljubiteljima jedinstvene hrane i prijatne atmosfere, dokazuje i to što je pre samog zvaničnog otvaranja svetski poznati DJ Burak snimio live set u restoranu i time simbolično izrazio nadu u bolje vreme pred nama sa više druženja i više vremena za porodicu i prijatelje.

CarGo
Foto: Marko Edge/CarGo

SD vesti

SD novčanik

SD posao

SD obrazovanje

SD energetika

Vremenska prognoza
Clear sky
23 Beograd