fbpx
Skip to main content
Kolači srce

10 poklona za vezu na daljinu!

Foto: Profimedia
U tekstu ćete pronaći deset unikatnih ideja poklona za vezu na daljinu kojima ćete odševiti vašeg dečka!

1. Silikonske narukvice sa porukom. Ove narukvice su uvek u modi, mogu se nositi uz svaku odevnu kombinaciju, a na njoj može pisati poruka koju ste vi osmislili. Ova narukvica može biti način na koji ćete izraziti svoju ljubav izdaleka, a on će je nositi kao obećanje da je ,iako je daleko, vaš.

gumene narukvice
Foto: Profimedia

2. Jastuci i šolje sa ljubavnim motivima. Ovo se može pronaći na internetu, i ne košta mnogo. Na jednom jastuku može pisati "soul", a na drugom "mate", ili može biti nacrtan avion koji ukrašen srcima. Na vama je da odlučite.

3. Napravite knjigu od mejlova. Sve vaše romantične prepiske mogu stati u jednu, lepo dekorisanu knjigu. Odaberite vama najbitnije trenutke, šaljive poruke i sjedinite ih u knjigu memorije koju ćete čuvati zauvek.

Knjiga memorija
Foto: Profimedia

4. Obradujte ga seksi poklonom. Zamislite izraz na njegovom licu kada otvori kutiju, a unutra pronađe par crvenih tangica sa domišljatom ili šifrovanom porukom. Strast ne mora prestati i ako niste blizu.

5. Poruka u boci. Napišite mu romantičnu poruku smeštenu u bocu zanimljivog oblika. Pored poruke možete staviti i ključić koji će simbolizovati vašu pripadnost njemu, to jest ključ vašeg srca.

poruka u boci
Foto: Profimedia

6. Kolačići sreće! Ovi kolačici ne moraju uvek sadržati mudru poslovicu, već poruke koje želite da mu poručite. Da izjavite ljubav, iskažete da vam nedostaje ili šta god vama padne na pamet.

kolačići sreće
Foto: Profimedia

7. Umesto mejlova pište pisma. Pisanje pisama je mnogo romantičnije, nego lepa reč u elektronskoj formi. Ukoliko negde pronađete više istih koverata, obavezno kupite nekoliko komada kako biste imali samo vašu i prepoznatiljivu kovertu.

8. Tegla sa porukama. Napišite mu mnoštvo origialnih poruka. Svako jutro neka izvuče po jednu, i na taj način mu možete svaki dan prvi poželeti dobro jutro!

9. Privesci. Stara ideja, ali nikad zastarela. Jedna polovina srca će biti kod vas a druga kod njega. Na privesku možete naspisati reči koje samo vas dvoje razumete.

10. Telegram! Možete ga iznenaditi jednog dana telegramom u kome će pisati samo Volim te. Ovo je vrlo originalno, jer je neočekivano, a napisano vašim rukopisom.

Postoji još mnogo ideja, a ukoliko i vi imate neku podelite je sa našim čitateljkama koje su u vezi na daljinu.

 

Most ljubavi u „Njujork tajmsu“
Lozinka za otkopčavanje je ljubav!

SD vesti

SD astro

SD lepota

SD porodica

SD sex

SD zdravlje

Vremenska prognoza
Light intensity drizzle
2 Beograd