fbpx
Skip to main content
Ups znak

5 najsmešnijih lapsusa poznatih!

Foto: Profimedia
Svi grešimo, ali javne ličnosti imaju tu privilegiju da se njihove greške zabeleže!

Mi vam donosimo pet najsmešnijih lapsusa poznatih sa naše scene. Počećemo od poslednjeg mesta.

5. Ruška Jakić je dugo na domaćoj sceni. Pričajući o zanimljivim situacijama tokom svoje voditeljske karijere Ruška je rekla sledeće: "On je mene toliko nasmejao da sam se ja tako zagrizla prstom u oko", izjavila je Ruška Jakić. A nas zanima šta se onda radi sa prstom u ustima?

4. Pretposlednje mesto zauzeo je Vanja Udovičić. Bivši vaterpolista se požalio kako mu funkcija ministra oduzima mnogo vremena, te se brzo goji. Međutim, kada je trebalo da oduzme i doda koji kilogram, ministar se zbunio rekavši: "Svakodnevno se gojim jer nemam vremena za sebe. Za nedelju dana sam dobio tri kilograma. Imao sam 95 a sada imam 101 kilogram".

Vanja Udovičić
Foto: Facebook

3. Bez Stanije ni lapsusi ne mogu da prođu i ovoga puta je na trećem mestu. Svi se pitaju čime se Stanija Dobrojević bavi, najčešće zanimanje koje joj pripisuju je starleta. Ali ni ovaj posao nije lak. A zašto, objasnila nam je Stana. "Mi uvek moramo da nosimo sami sebe sa sobom"! Hm, šta se dešava ako same sebe ostavimo kod kuće?

2. Novi umetnik na našoj kulturnoj sceni Kristijan Golubović veliku pažnju je privukao prilikom gostovanja kod Ognjena Amidžića. Ako niste znali, Kristijan nije samo umetnik već i poliglota! A on se time pohvalio rekavši: "Ja govorim sedam gramatika, a ostale nat***m". Definitivno zasluženo drugo mesto za čoveka koji govori čak sedam gramatika!

Kristijan Golubović
Foto: Facebook

1. Šampionsko mesto zauzela je Seve. Severina važi za jednu od prijatnijih javnih ličnosti, te se podrazumeva da ima i mnogo prijatelja. Osim u bivšoj Jugoslaviji, Severina Vučković voli da poseti prijatelje i u Londonu i evo šta tamo radi: "Obožavam London. Tamo imam dosta prijatelja koji su muzičari. I sećam se da celo jedno veče nisam spavala jer smo svirali orgije". Pretpostavljamo da je lepa Splićanka mislila na orgulje, ali svakom se desi da pogreši.

Ukoliko vi znate neke zanimljive lapsuse poznatih, napišite nam u komentaru.

SD vip

SD parovi

Vremenska prognoza
Slaba kiša
4 Beograd