Skip to main content
muškarac i žena

5 stvari koje možda niste znali o muškarcima!

Foto: Profimedia
Postoji dosta tajanstvenih stvari o muškarcima, izdvajamo najzanimljivije!

Muškaracima treba više vremena da se vežu.

Već izvesno vreme ste zajedno, želite da podignete vezu na viši nivo, očekujete zajednički život ili prosidbu? Budite strpljive. Muškarci pre vezivanja žele u potpunosti da budu sigurni kako ništa ne propuštaju i da ste prava osoba za njih, iz tog razloga im i treba duže da naprave taj ozbiljan korak.

Muškarci ne vole mnogo da pričaju.

Čini vam se da vi i vaš partner ne komunicirate baš najbolje? Deluje vam da vas uopšte ne sluša dok mu pričate? Ne brinite, niste jedini. Zapravo, psiholozi smatraju da muškarci u stvari slušaju kad im se govori, međutim nemaju potrebu da to i potvrđuju.

Muškarcima treba malo vremena za sebe.

Ovde se radi o sitnim navikama, njima veoma značajnim a ne o begu iz grada na nekoliko dana ili izlascima i pijančenjem s društvom. Muškarci, za razliku od žena koje o svemu vole da razgovaraju sa svojim partnerom, radije neke stvari dele isključivo sa prijateljima.

Muškarci veoma podsećaju na svoje očeve.

Sigurno ste čuli za izreku „kakav otac takav sin“. Verovali ili ne, ova izreka se u većini slučajeva pokazala kao istinita. Kako portal zadovoljna.hr navodi, treba da posmatrate ponašanje njegovog oca i vezu njegovih roditelja i vrlo verovatno ćete otkriti odakle mu takvo ponašanje u vezi. Naravno, svi smo različiti pa s toga i ova teza ne važi za sve.

Muškarci nisu uvek spremni za akciju.

Koliko god da vam možda zvuči nemoguće, muškarci zaista imaju trenutke kada nisu raspoloženi za seksualni odnos. Umor ili stres nisu izgovori već pravi razlog zbog kojeg on nije spreman da s vama razmenjuje tu vrstu nežnosti. Napravite kokice, pustite neki film i uživajte u zajedničkom vremenu. Seks ostavite za drugi put.

 

+ Pošalji komentar 0 Pogledaj sve komentare

SD vesti

SD astro

SD lepota

SD porodica

SD sex

SD zdravlje

Vremenska prognoza
Mestimično oblačno
15 Beograd