Skip to main content
Muška leđa sa ogrebotinama

6 najopasnijih stvari koje vam se mogu desiti tokom seksa

Seks ostavlja osećaj da ste nepobedivi, ali budite oprezni jer porast adrenalina u telu tokom seksa može dovesti do veoma loših posledica koje će uticati na vas. Kada bolje razmislite - ogrebotine i modrice ipak nisu tako strašne, ali evo nekoliko povreda koje stvarno deluju zastrašujuće.

Frakturu penisa stručnjaci nazivaju i plavim patlidžanom jer nakon preloma postaje ljubičast i naduven.

1. Fraktura penisa

Iako ne postoji kost koja vaš polni organ drži stabilnim i čvrstim, postoje cevi koje se ispune krvlju i mogu se lako prelomiti kada je vaš polni organ u punoj erekciji. Ipak, vaš penis nije poput gume, i čudan ugao ili položaj kojim vršite pritisak na njega može dovesti do pucanja sunđerastog tkiva i uzrokovati prelom penisa. Ukoliko dođe do frakture možete završiti i u operacionoj sali, zato vodite računa o svom ponosu.
 

2. Opekotine od trenja

Svaki put kada imate seksualne odnose, obratite pažnju na vaginu vaše partnerke, jer ukoliko nije dovoljno vlažna potrebno je da koristite lubrikant, inače vam se može desiti da oštetite penis. Pojaviće vam se crvenilo, peckanje i opekotine, a to nimalo nije prijatna situacija. Ukoliko vam se ipak desi greška ublažite opekotine losionom od umirujuće aloe vere ili kamilice.
 

3. Otok

Niste pročitali uputstvo za korišćenje prstena za penis što vas je dovelo do toga da vam otekne polni organ. Prsten blokira normalan protok krvi i ukoliko ga dugo nosite, vaš penis će nabubreti. Takođe, u ovakvim situacijama možete pocepati, odnosno oštetiti sluzokožu glavića.

 

4. Rana od ugriza

To je poslednja stvar koju želite nakon oralnog seksa. Zato upozorite vašu partnerku da bude pažljiva. Ukoliko vam se ovo ipak dogodi posetite lekara jer se u ustima nalazi veliki broj bakterija koje mogu da budu uzrok bolesti. Ukoliko dođe do samo površinskih ogrebotina dovoljno je da koristite antibiotske masti.
 

5. Bol u penisu

Nakon maratonskog seksa često se događa da koža penisa postane tamnija i crvenkasta. Ukoliko ste oštetili vaš penis ovim putem trebaće vam par dana za oporavak. Koristite umirujuće masti na bazi aloe vere ili kamilice koje će vam olakšati tegobe.
 

Naravno, ne zaboravite da povedete pažnju prilikom zatvaranja šlica, jer to može biti stvarno bolno.

6. Bol u testisima

Zapamtite da su genitalije osetljiva “roba“, koja mora biti pažljivo tretirana. Zato brinite o njima. Normalno je da vam se s vremena na vreme javi blagi bol, ali vam neće biti prijatno ako nakon intenzivnog orgazma vaši testisi dožive “traumu“, i osetite snažan bol nakon ejakulacije.

(Men's health)

+ Pošalji komentar 0 Pogledaj sve komentare

SD lepotica noći

SD ludo burazeru

Vremenska prognoza
Clear sky
23 Beograd