fbpx
Skip to main content
Adriana Lima, Marko Jarić

Ako se razvedu, dele 210 miliona dolara

Foto: Profimedia
Viktorijin anđeo Adriana Lima i košarkaš Marko Jarić imovinu dela na pola!

Brazilska manekenka Adrijana Lima i bivša NBA zvezda Marko Jarić, o čijem razvodu bruje svetski mediji, u najvećim nekretninama, u svojim firmama i na računima u bankama zajedno imaju oko 210 miliona dolara, koje će uskoro morati da podele na ravne časti s obzirom na to da nisu potpisali predbračni ugovor.

Po okončanju sportske karijere, Marko se intenzivno posvetio građevinskom biznisu i prodaji nekretnina. Godinama uspešno vodi agenciju za nekretnine i investicije “Gramercy Real estate” u Monaku, a već pet godina je član izvršnog odbora grupe “Orchid”, koja ima lanac restorana po Americi. Osim toga, spekuliše se da i u Srbiji godinama u ugostiteljstvu posluje kao čovek iz senke. Strast prema modi Marko je pokazao tako što je pre devet godina postao suvlasnik italijanskog brenda “Macchia J”. Osim toga, on je partner popularnog sajta “Younghollwood”, koji se bavi proizvodnjom i prodajom video i foto materijala o svetskim zvezdama.

Sa druge strane Lima je najviše zaradila 2007. i 2008. godine (9,5 miliona dolara). Ona je tada zauzela četvrto mesto na “Forbsovoj” listi najplaćenijih modela sveta. Nakon toga godišnje je zarađivala u proseku 7,5 miliona dolara. Njihove najskuplje nekretnine Penthaus u Njujorku vredan 5,5 miliona dolara, jahta “Zeelander 44”, vila na ostrvu Indijan Krik na Floridi vrednosti 10 miliona dolara i vila na Beverli Hilsu od 1,9 miliona dolara biće podeljeni na ravne časti, ne računajući alimentaciju koju će plaćati onaj koji bude izgubio borbu za starateljstvom.

(Blic/Srbija Danas)

SD vip

SD parovi

Vremenska prognoza
Clear sky
20 Beograd