Skip to main content
Slobodan Stojanović

ALBANKA JE OVOM DEČAKU (11) RASPORILA STOMAK U OBLIKU KRSTA! Za taj zverski čin još nije odgovarala! (VIDEO)

Foto: Twitter/50NijansiS******
Bio je samo dete!

Slobodana Stojanovića (11) je pronašao patolog u jami kod sela Donja Kamenica kod Zvornika u starom plavom radničkom mantilu zajedno sa nekoliko ubijenih Srba.

Užasan prizor!

U gornjoj vilici nije imao šest prednjih zuba koje su mu izbili. Stomak mu je bio rasečen u obliku kvadrata, videli su se unutrašnji organi… Rasekotine po glavi… Noge polomljene. Žena-monstrum tek na kraju je pucala iz neposredne blizine pravo u slepoočnicu: metak je prošao levu čeonu kost i izašao kroz desnu. Njegova najveća greška bila je to što se vratio po svog psa kojeg su u naletu panike zaboravili prilikom bekstva iz sopstvene kuće. Utrčao je pravo u ruke onima koji su i po Donjoj Kamenici ubijali i uništavali sve pred sobom.

Njegovo telo na obdukciji je pregledao patolog dr Zoran Stanković 6. marta 1993. godine.

"Pronašli smo ga u jednoj jami u obližnjim brdima. Sa telima još nekoliko ubijenih Srba. Bilo je u poodmakloj fazi raspadanja. Dečak je na sebi imao samo stari tamno-plavi radnički mantil. Sa etiketom “Primorje”. Ispod – ništa. Identifikovali su ga otac Ilija i majka Desanka" – rekao je patolog.

SEĆANJE NA BOMBARDOVANJE: "Došao sam do Terazija, gde sam video mrtve cvećare"

Desankin sin Slobodan je pod zemljom duže nego što je po njoj hodao. Ubili su ga na najsvirepiji način 1992. godine, kada je imao samo jedanaest godina.

O Albanki Elfeti Veseli pisali su svi mediji. Poznata je pod nadimkom Hosovka, rodom je iz Uroševca na Kosovu, a do rata je navodno bila nastanjena u Vlasenici. Ona, prema nekim izveštajima živi u Švajcarskoj kod svog brata Muhameda Veselija.

Ona je iz istog sela i poznavala je Slobodana, naravno. Imala je tog dana pune 32 godine, ali i morbidnu potrebu da i ritualnim iživljavanjem nad 11-godišnjim komšijom “škijom” utoli mržnju. Dokazujući se pred lokalnim Alahovim ratnicima.

Slobodanov ubica živi na slobodi, daleko od pravde i nema nameru da je traži. Slobodana je pokušaj da spase svog psa koštao života.

 

Pročitajte i:

Vremenska prognoza
Clear sky
15 Beograd