Skip to main content
Alpha Romeo 4C

Alpha Romeo 4 C stiže na američko tržište

Opšte je poznata činjenica da američki kupci neobično cene evropske brendove, kao što su BMW, Mercedes i Folksvagen. Ali Alpha Romeo vozila zauzimaju posebno mestu u srcu svakog pravog ljubitelja automobila, kako u Evropi, tako i u Americi.

Alpha Romeo se već duže vreme ne može kupiti u Americi ali, ako je sudeći po najnovijem salonu automobila u Njujorku, to bi moglo da se promeni.  Na ovoj manifestaciji Fiat je publici predstavio Alpha Romeo 4C i to bi mogao biti prvi model koji će debitovati na američkom tržištu, po nezvaničnim informacijama, nakon dužeg perioda. Alpha Romeo 4C, koji je dobio odlične kritike od stručne javnosti ali i običnih ljudi, možemo definisati kao supercar po prihvatljivoj ceni, a odlikuje ga turbo motor koji je postavljen na sredini automobila i mala težina, pa je odnos snage po kilogramu neverovatan. Ako na sve to dodate klasičan upravljač, bez elektronskih pomagala, dobijete fantaziju svakog zaljubljenika u brzine.

Alpha Romeo 4C

Na sajmu automobila u Njujorku, Fiat je predstavio Alpha Romeo 4C Launch Edition koja se od klasične razlikuje, većinom po kozmetičkim detaljima.

 

+ Pošalji komentar 0 Pogledaj sve komentare

SD noviteti

SD vesti

Vremenska prognoza
Clear sky
16 Beograd