fbpx
Skip to main content
Analni seks pod tušem

NAJBOLJI JE ANALNI SEKS POD TUŠEM: Lako do orgazma i uživanja za oboje

Foto: Profimedia
Možda ste probali, neki ga obožavaju, neki ga mrze, neki ne žele o ovoj temi ni da pričaju.

Ipak, nije nikakva tajna da je analni seks prestao da bude tabu tema u 21. veku. Evo kako da joj pružite "zabranjeno voće" u kome ćete oboje uživati.

Uskočite zajedno sa dragom pod tuš, ljubite se, mazite, dodirujte jedno drugo. Predigra je bitna. Kada se oboje potpuno opustite, lagano je okrenite prema zidu čvrsto se držeći za neki oslonac i pozabavite se njenom guzom.

Ljubljenje, grickanje i lizanje uvek dolazi u obzir. Nemojte se iznenaditi ako ubrzo doživi orgazam, jer neke žene su to u stanju da postignu isključivo stimulacijom anusa. Kada ste spremni, pređite na penetraciju.

Seks u kadi
Foto: Profimedia

Obavezno koristite obilne količine lubrikanta, i to onog na vodenoj bazi kako ne bi došlo do oštećenja kondoma. Ostanite u istom stavu i u toj pozi uđite u nju. Počnite sa laganim pokretima, a po potrebi i želji, menjajte tempo.anal sex

Analni seks je potpuno drugačije iskustvo od vaginalnog seksa, budući da je sfinkter znatno uži. Kombinacija tople vode i duboke penetracije oboje će vas naterati da tražite još. Ova poza će vam omogućiti da maksimalno uživate, a vaša draga će, osim u osećaju, uživati i u nečemu što se ne radi baš svakoga dana, piše Cosmopolitan.hr.

A sve o tome kako pravilno zadovoljiti ženu jezikom možete saznati na OVOM linku.

+ Pošalji komentar 0 Pogledaj sve komentare

SD ludo burazeru

SD lepotica noći

Vremenska prognoza
Mist
4 Beograd