fbpx
Skip to main content
bik

ASTRO: Bikove očekuje turbulentan poslovni period u novoj godini

Foto: SD/ilustracija
2015. godina će probuditi vaš pun potencijal. Bićete skloni radikalnim promenama. Međutim, pojedini napori proćiće nezapaženo, uspeh očekujte kasnije. Savet je da jasnije sagledate svet oko sebe i učite iz nekih ranijih lekcija.

KARIJERA

Tokom 2015. vaša karijera će doživljavati uspon, sporo, ali sigurno.Bićete iscrpljeni od rada, ali će se to na kraju isplatiti. Bićete zabrinuti u jednom periodu, jer ćete rezultate očekivati bez strpljenja. Ne dozvolite da vas to demorališe i nastavite jednako vredno kao što ste do sada. Garantovan je uspeh. Jupiter i Pluton će imati značajnu ulogu u vašem polju karijere. Timski rad će vam ići na ruku. Kako god zapostavićete lične aspiracije i koncentrisaćete se na timske beneficije. Očekujte čuda na ovom polju tokom godine.

bik
Foto: Profimedia

LJUBAV

Vaši odnosi će se probuditi i obogatiti u većem obimu. Više angažovanja i dešavanja sleduje na ovom polju nego na profesionalnom. Ne dozvolite da vaš ego dominira u vezama. Pogledajte u prošlost za lekcije koje bi mogle da vam pomognu u sadašnjosti i budućnosti. Budite mudri u donošenju odluka koje se odnose na dugoročne planove. Saturn može da vas povede u svet fantazija, ali budite spremni za pad na zemlju u bilo kom trenutku. Otvorite se i za davanje i za primanje.

FINANSIJE

Bilo bi bolje da neko drugi raspolaže vašim novcem tokom ove godine. Bićete apsolutno neobuzdani u troškovima. Pokušajte da ograničite vaše instikte i nagone. Usresredite se na samo neophodne stvari, jer je izvesno da će vam se pojaviti ''rupe'' u budžetu, a sami znate kolikovam to nervoze donosi. Poboljšanje finansijskog stanja očekujte tek pri kraju 2015. godine. Porodica i prijatelji mogu biti jedan od izvora finansijske podrške. Čuvajte se lažnih sredtava koja bi mogla da ugroze vaš materijalni status.

ZDRAVLJE

Vaše zdavstveno stanje će biti promenljivo tokom godine. Te će promene biti na mesečnom nivou. Trebaće vam dosta energije i bilo bi poželjno da poboljšate vaše navike u ishrani. Umor može da sužava vaše mogućnosti na svim poljima. Bićete skloni infekcijama kako planetarni ciklus nalaže.

PORODICA

Saturn i Jupiter neće biti u dobrom odnosu sa Venerom, vašom vladajućom planetom. Otuda postoje izvesni problemi u porodičnom odnosu. Biće čestih sukoba i raziležanja u mišljenjima sa ukućanima. Ipak, stvari će se poboljšati sredinom godine. Postoji mogućnost velikih promena u smislu renoviranja ili selidba.

PUTOVANJA

Za rođene u znaku Bika predstoji putovanje u inostransvo zbog nekih poslovnih poduhvata. Takođe ne izostaju i neki izleti iz ličnog zadovoljstva.

 

 

SD astro

SD vesti

SD lepota

SD porodica

SD sex

SD zdravlje

Vremenska prognoza
Umerena kiša
18 Beograd