fbpx
Skip to main content
blizanci

ASTRO: Blizancima moguća prinova tokom 2015.�

Foto: SD/ilustracija
Ova godina će verovatno doneti velike promene u vašem ličnom životu. Vaše ambicije i ideje će zauzeti opipljiv oblik ovog puta. Poslednjih nekoliko godina bili ste na raznim iskušenjima i testovima, ove ćete se skrasiti. Pruža vam se mogućnost da dišete punim plućima, a pozicija planeta će vam pomoći da odaberete svoje prioritete.

KARIJERA

Planete će vam pružiti mogućnost da tokom godine radite na dugoročnom programu. Takođe očekujte nešto intenzivniji period od uobičajenog. Povremeno ćete nailaziti na nerazumevanje radnog okruženja i povremene nesuglasice sa kolegama. Pokušajte da izbalansirate situaciju i ne naprežete svoj odnos zarad samopotvrđivanja u profesionalnoj sferi. Vaša kreativnost će svakako doći do izražaja, a krajem godine će se primetiti vaši rezultati u karijeri.

blizanci
Foto: Profimedia

LJUBAV

Ova godina je u znaku stabilnosti na polju emocija. Vaš odnos će dostići novi nivo gde biste mogli da otvorite neke nove dimenzije. Emotivnost i romantičnost će biti pojačani, ali  pazite da ne gušite druge. Moguće je da će vam samopouzdanje biti jača strana i usaditi u vama novi osećaj zadovoljstva u životu. Generalno, predstoji vam period ispunjen optimizmom. Oni koji su već u vezama, imaće prilike da osete neku novu iskru. Budite smeli u donošenju važnih odluka. Oni sami će biti malo izbirljivi po pitanju pronalaženja partnera, ali biće obezbeđeni širokim mogućnostima sredinom godine.

FINANSIJE

Vaš finansijski status će pretrpeti obnove i reforme. Postoji mogućnost  fokusiranja na dugoročnih ciljeva i predispozicija da svoj većinski plan ispunite. Verovatno ćete se susresti sa neželjenim rashodima, stoga imajte uvid u svaki trošak i vodite njihovu evidenciju. Upravljajte svojim finansijskim osećajem sigurnosti i prihvatite spekulacije samo u okviru dozvoljenih zakonskih granica. Ne očekujte iznenadnu sreću, oslonite se samo na naporan rad.

ZDRAVLJE

Vaše fizičko i mentalno zdravlje će biti malo nestabilno u prvoj polovini godine. Ne iscrpljujte se previše, dajte sebi malo odmora i uživajte. Saznajte svoje unutrašnje duševne potrebe i dajte im na značaju. Odredite šta vam zapravo čini zadovoljstvo i prepustite se.

PORODICA

Možete se prepustiti lepim trenucima sa porodicom. Neka prinova bi mogla da donese radost i sreću. Izvesna kupovina visoke vrednosti je pod znakom pitanja. Sleduju vam neke strepnje i strahove tokom drugog dela godine. Samoća i mir će vam vratiti harmoniju.

PUTOVANJA

Povoljna godina za putovanja, ali finansijska situacija neće pokriti tu mogućnost. Na vama će biti da odlučite šta je prioritet. 

 

 

+ Pošalji komentar 0 Pogledaj sve komentare

SD astro

SD vesti

SD lepota

SD porodica

SD sex

SD zdravlje

Vremenska prognoza
Clear sky
28 Beograd