Skip to main content
deda mraz

Astro Mraz ispunjava želje

Foto: Profimedia
Biku popuniti budžet, Jarcu daj nove poslovne mogućnosti, Devici Domestos... Šta bi ostalima bio odgovarajući poklon za Novu godinu, ovde će se izjasniti svi pripadnici znakova zodijaka.

OVAN

Ako budem imao strpljenja da dočekam poklon, to bi bio set sportske opreme. Voleo bih da mi nova godina počne sa makar malo mira, i ako Deda Mraze ne zaboraviš spakuj koje kilo novih nerava. Ako ne, onda bejzbol palicu pod obavezno.

BIK

Čekajte malo da smislim Deda mraze... Hm, bogata trpeza i više novca za malo luksuzniji život. Ličnog vozača i  jedan ''Moet'', tek da se nađe. Reci šefu da me ne zatrpava obavezama.

BLIZANCI

Ko god da si, zvaću te Deda Mraz, da mi pošaljes najnoviji model ajfona, i neki brži automobil. Vidi sredi to na vreme, žurim. Bićemo na vezi.

pokloni
Foto: Profimedia

RAK

Dragi Deda Mraze, ja znam da si ti dobar čovek i da imaš puno obaveza, neću te mnogo opterećivati svojim potrebama, ali ako bi mogao da udomiš sve pse lutalice, bio bih ti veoma zahvalan. Meni pod jelku ostavi samo jedno mekano i toplo ćebe.

LAV

Da se razumemo, Deda Mraze, znam da si ponosan na mene jer sam najbolji, samim time najbolje zaslužujem. Ispod moje, najsjajnije, u zlato okićene jelke, zamolio bih te da ostaviš nešto dostojno mene. Neka je skupoceno i vredno, ostalo pusti mašti na volju.

DEVICA

Set hemije za čišćenje je pristojan poklon. Ne treba da napominjem da je sredstvo za dezinfekciju najbitnija stavka. Ako si u mogućnosti da me ove godine oslobodiš, neuglednih i prostih ljudi i distanciraš ih na bezbedonosnu udaljenost.

šampanjac i biseri
Foto: Profimedia

VAGA

Deda Mraze, ja stvarno ne znam šta bih, a treba mi svašta. Ja čak ne znam ni šta spada u to ''svašta''. Ako imaš neki spisak pa da zaokružujem odgovore, ali mi molim te stavi opciju da istovremeno zaokružim više od jednog.

ŠKORPIJA

Vidi, biću konkretna sa svojim željama i neću mnogo okolišati. Daj da moji neprijatelji gore u paklu, a meni će biti sasvim ok par lisica, kožni korset i čizme preko kolena. A onaj bič za irvase što sam ti pozajmila prošle godine, vreme je da vratiš.

STRELAC

O svemogući Deda Mraze, molim te jednom i moliću te još hiljadu puta, otkrij mi nove kontinente  destinacije, validan pasoš i sredi sa EU da mi ne ograničava vreme boravka van zemlje.

JARAC

Poštovani Deda Mraze, ako biste bili ljubazni da mi odgovorite putem mejla, kakve su vam mogućnosti da mi razvijete jedan solidan biznis plan koji bi za epilog imao da moj poslovni status doživi kulminaciju tokom naredne godine.
Unapred zahvalan,
Jarac

žena sa pokolonima
Foto: Profimedia

VODOLIJA

Hej Mraze, ili ko god da stoji iza tvog imena. Baci neku novu ideju na konto ovih novogodišnjih praznika, ova tradicija je malo smorila. Vidi da nam omogućiš vozila koja idu na vodonik, to bi već  mogla biti neka senzacija. Sve je već provaljeno.

RIBE
Dražesni Dekice, meni donesi još jednu flašu viskija, da utopim ovu bol i tugu. Neka Novu godinu dočekam potpuno opijena što viskijem, što novom ljubavlju.

 

+ Pošalji komentar 0 Pogledaj sve komentare

SD astro

SD vesti

SD lepota

SD porodica

SD sex

SD zdravlje

Vremenska prognoza
Clear sky
24 Beograd