Skip to main content
Flert

ASTRO PRELJUBA: Blizanci u paralelnim vezama, Škorpija ne odoleva seksualnim iskušenjima

Foto: Profimedia
Postoje tri znaka zodijaka koji se ne mogu zakleti na vernost. Ovde otkrivamo zašto od navedenih znakova horoskopa ne može očekivati odanost u emotivnim vezama.

BLIZANCI

Oni su u večitoj potrazi za samim sobom. Ne drže se svojih stavova, možda zato što ih nemaju. Koketni su i skloni flertu iz sopstvene nesigurnosti. Oni se moraju potvrditi jer su pod konstantnom sumnjom u svoje kvalitete. Kad osvoje željeni cilj, njihova igra prestaje. A to znači samo jedno – nastaviti dalje. Skloni su paralelnim vezama, jer se obično ne mogu odlučiti kojoj strani pripadaju. Vraćaju se starim vezama, plove u nove avanture, njihov je život opšta konfuzija. Ko želi igre bez granica, neka mu je sa srećom. Svakako zabave neće nedostajati.

Posle seksa
Foto: Profimedia

 

ŠKORPIJA

Ona je veoma posesivna i ljubomorna. Volela bi kada bi partnera mogla da veže lisicama za radijator. Sopstvene preljube pravdaju kao merom prevncije ili nesigurnošću u suprotnu stranu. Ipak, ni jedna se Škorpija neće upustiti u izazov bez strasti. Kako i sama poseduje fluid, ona ga širi i u svom okruženju. Ponude su uvek prisutne, pa kako im odoleti?

Preljuba
Foto: Profimedia

 

STRELAC

Avantura je ključna reč i triger za preljubu. Kako ceni da je život samo jedan, Strelac nema osećaj kajanja i vodi se principom ''što se ne zan nije se ni desilo''. On se užasava nametnutih obaveza i preljuba mu samo pravi prividnu sliku da je slobodan. Moral mu nalaže druga pravila, ali njegova inteligencija opravdava postupke diplomatskim pristupom slobode izbora.

 

   

  + Pošalji komentar 0 Pogledaj sve komentare

  SD astro

  SD vesti

  SD lepota

  SD porodica

  SD sex

  SD zdravlje

  Vremenska prognoza
  Clear sky
  23 Beograd