Skip to main content
trojka

ASTRO SEKS: Kako posle nas...?

Foto: Profimedia
Kako će se ophoditi prema vama i koji su rituali znakova zodijaka posle seksa, otkrivamo vam.

OVAN

"Da te odvezem do kuće?" prvo je što će vam Ovan ponuditi. Na romantiku i nežne poljupce posle seksa ne računajte. Njemu sam čin seksa predstavlja deo sportskih aktivnosti, pa sleduje tuširanje i neki proteinski šejk. Pozvaće vas i sutradan da zakaže sledeći termin.

BIK

trojka
Foto: Profimedia

Posle seksa u kome je Bik uživao, skočiće pravo do frižidera da nadomesti izgubljene kalorije. Ne dirajte ga u tom procesu, jer umeju biti neprijatni kada im padne šećer, a to obično biva nakon maratonskog odnosa. Vratiće se ubrzo da obnovite gradivo.

BLIZANCI

Kad zadovolji svoje seksualne potrebe, dohvatiće daljinski da pogleda sportsku prognozu ili će se setiti da nije čekirao mejlove. Zatim će telefonirati, pa je moguće da neće primeti kako ste već na pola puta do svoje kuće.

Žena leži u krevetu
Foto: Profimedia/Ilustracija

RAK

Posle vođenja ljubavi, Rakovi su u stanju da još dvostruko više vremena provedu u maženju i razmeni sočnih poljubaca. Ne uzimajte zdravo za gotovo ako sevne neko "volim te" posle odnosa, to je samo trenutna emocija. U tim momentima oni zaista osećaju pripadnost.

LAV

Ja sam najbolji. Tačka. Posle seksa Lav se još jednom potvrdio pred sobom. I kad obavi obred stezanja bicepsa pred ogledalom, otrčaće do lokalnog kafića da sa drugarima podeli svoje iskustvo. Jer, što se ne zna, nije se ni desilo.

DEVICA

Ovo je tvoj, a ovo je moj peškir – rećiće vam Devica posle seksa. Ustupite joj kupatilo i računajte da će se zadržati tamo do daljnjeg. Iskoristite priliku, za to vreme, da zategnete posteljinu na krevetu, jer kvalitet vašeg odnosa može zavisiti baš od toga.

VAGA

posle sekas
Foto: Profimedia

Posle višečasnovnog seksa, Vaga će biti u razmišljanju: "I šta sad?" Bilo je nezaboravno, ali ona nije načisto da li želi vezu ili samo povremene susrete. Nije sigurna ni šta vi zapravo želite od ponuđenog. A šta ako uopšte ne razmišljate o tome?

ŠKORPIJA

Kako imamo saznanje da je pripadnicima ovog znaka seks primarna stavka životnih prioriteta, jasno je da posle seksa sleduje opet seks. Ako joj odgovarate u ovom segmentu, neće vas pustiti olako da odete iz njenog života.

posle treninga
Foto: Profimedia

STRELAC

"Pozvaći te ja" rečenica koja sleduje posle intimnog odnosa, bolja je nego: "Vidimo se ovih dana."
Strelac se ne zadržava dugo na jednom mestu i ne dozvolite da budete definicija večnosti, već sami budite inicijator odlaska. Tako su vam veće šanse da ga zadržite uz sebe... Makar neko vreme.

JARAC

Ako je i bilo seksa ostaviće vam vizit kartu i ponuditi poslovnu saradnju. Šalu na stranu, Jarčevi umeju biti dobri ljubavnici, ali posle odnosa ne očekujte da ćete naići na bilo koju vrstu saosećajnosti. Taj ledeni izraz lica ostavlja nedoumicu kakav utisak ste na njega ostavili.

VODOLIJA

Posle seksa možete ostati sa Vodolijom, ali pod uslovom da spavate u odvojenim prostorijama. Ne ograničavajte je i ne primenjujte/očekujte seriju šablonskih postupaka posle odnosa. Možete računati na iznenađenja.

crvene cipele
Foto: Profimedia

RIBE

Kad uđe u šestu dimenziju nakon intimnog sjedinjavanja, Ribu pustite da spava. Ako vas oslovi drugim imenom, ne zamerite, ko je još pronikao u njihovu psihu. Da li ćete je sutra videti? Niko još nije odgonetnuo tajnu nastanka piramida.

 

+ Pošalji komentar 0 Pogledaj sve komentare

SD astro

SD vesti

SD lepota

SD porodica

SD sex

SD zdravlje

Vremenska prognoza
Clear sky
29 Beograd