Skip to main content
drugarstvo

ASTRO SLAGALICA: Ovan i Rak, jedino u ringu

Foto: Profimedia
Ko se sa kim najbolje slaže i kakve su šanse među znakovima za partnerske, poslovne i prijateljske odnose, otkrivamo vam.

OVAN

Temperamentan i ekspolozivne naravi, Ovan može funkcionistati sa Škorpijom u prijateljskoj varijanti. Sa Strelcom  deli zajednička interesovanja, a ideje Vodolije sprovodi u dela.

On nema razumevanja za nežna osećanja Raka, a Bik je za njega suviše spor.

BIK

Već je pomenuto da jednu od najskladnijih parova u zodijaku čine Bik i Škorpija. Saradnici ovom znaku mogu biti Devica i Jarac. Ribe i Rakovi su mu slični po senzibilitetu. Nesklad je moguć sa Blizancima zbog njhove nestabilnosti, a sa Vodolijama ima potpuno nerazumevanje.

razmišljanje
Foto: Profimedia

BLIZANCI

Kao znak kome je komunikacija od velikog značaja, Blizanac na tom planu najbolju konekciju doživljava sa Strelcom i Vodolijom. Vage mogu biti savršene za partnerstvo, dok Bik u isto vreme privlači i odbija. Više je ispoljen strah od autoriteta. Sa Lavovima imaju tendenciju da postanu veliki neprijatelji.

RAK

Sa Bikovima imaju skladan odnos i međusobno razumevanje, sa Ribama dele slična osećanja, Vage im ne ulivaju dovoljno poverenja. Rak u odnosu sa  Ovnom na bilo kom polju je nemoguć.

LAV

Sa ponosnim Lavom treba se naći na megdanu. Teško da mu neko može parirati osim Ovna. Otuda rivalstvo među ova dva znaka. Kompatibilni znakovi su Strelac sa kojim ima slične vidike i Vaga sa kojom deli iste životne ciljeve.

DEVICA

Devica funkcioniše sa Bikom, Rakom, Jarcem i Strelcem. Ostali bi trebali da podese svoje adaptere vrlo precizno da bi iole bila omogućena komunikacija.

VAGA

Vaga je komunikativna i manje-više kompatibilna sa većinom znakova zodijaka. Sa Bikom, zbog zajedničke vladajuće planete, deli poriv ka umetnosti, pravdoljubiva je kao Škorpija, voli slobodu kao Blizanci i Strelac. Ovnovi mogu delovati suviše grubo za njen prefinjen ukus.

ŠKORPIJA

Sa Bikom deli mnoge zajedničke osobine. Sa Ovnom ima međusobno razumevane i slične ideje. Sa Ribama ostvaruje telepatski odnos, sa Jacem odličnu saradnju. Devica je znak koji jedna strasna Škorpija apsolutno ne može da razume.

par na krovu
Foto: Profimedia

STRELAC

Lav, Ovan i Vodolija su drugari spremni za akciju. Onaj ko je statičan, Strelcu ne može da odgovara. Dovoljno slobode i akcije je nešto što Bik ne može da razume. Škorpijina posesivnost bi ubila duh pripadnika ovog znaka.

JARAC

Ako Jarca razumete u poslovnoj sferi, onda je to prijateljstvo za ceo život. Kompatibilni znaci su, stoga, Bik, Škorpija i Devica. I Ribama su otvorena vrata dobrih međuljudskih odnosa. U reon bliskosti nisu dobrodošli Vodolija i Lav koji je prenapadan za skroman ukus jednog Jarca.

VODOLIJA

Potpuna sloboda i nezavisnost su karakteristike Vodolije, stoga razumevanje nalazi među sličnima: Strelac, Vaga i Blizanci. Ne može se pomiriti sa stavovima Bika i autoritetom Lava.

RIBE

Sa Ribama se svako prijatno oseća, ali njen senzibilitet ne trpi svakoga, s tim što ona to neće ispoljiti. Device su za nju suviše racionalne, Lavovi previše egocentrični, a Vodolije suviše posebne. Njenoj prirodi najviše odgovaraju Vaga i Bik.

 

Pročitajte i: ASTRO LOOK: Najlepša Vaga, zanosne usne Bika i dekolte Raka

 

+ Pošalji komentar 0 Pogledaj sve komentare

SD astro

SD vesti

SD lepota

SD porodica

SD sex

SD zdravlje

Vremenska prognoza
Clear sky
25 Beograd