fbpx
Skip to main content
astro

ASTRO STRELAC: Kako se slaže sa ostalim znakovima horoskopa?

Foto: Profimedia
Nepredvidljivost je ono što karakteriše Strelca. Pravilo koje se mora ispoštovati za ovaj znak je "Ne zatvaraj me ku kavez". Teška romantika ovde "ne pije vodu". On voli da bude slobodnog duha I uživa u iznenađenjima, a kako se slaže sa sotalim znakovima, saznajte.
STRELAC I OVAN

Strelac
Foto: Profimedia

Podsticajan odnos dva vatrena znaka. Povezanost je na dubokom nivou i u ovom slučaju odnos je dugotrajan. Ovo je idealna kombinacija za bračne odnose. Ovnovu površnost često dopunjuje Strelčev duhovni pristup.

STRELAC I BIK

Usled nepomirljivih razlika prirode ovde bi dolazilo do čestih nesuglasica. Konstantna težnja za avanturama od strane Strelca nailazi na nerazumevanje statičnog Bika koji se teže adaptira na promene bilo koje vrste.

STRELAC I BLIZANAC

Ovo su dva suprotna znaka koja imaju više zajedničkih karakteristika nego što bi se moglo pretpostaviti. Blizanci su gospodari "nižeg uma", dok su Strelčevi "višeg intelekta". Ovde je komunikacija vrlo izražena i ova dva znaka se savršeno verbalno razumeju. Može se započeti milijardu projekata. Spoj ova dva znaka je idealna kombinacija.

STRELAC I RAK

Ne, nikako! Ovo je priča o dva različita, nepomirljiva senzibiliteta. Asocira na sado-mazohistički odnos. Rak je čuvar tradicije vezan za porodične vrednosti dok Strelca vuku daljine i otkrivanja novih horizonata. Vrlo se lako odvajaju od porodice i nastavljaju svojim putem. To je za Raka ipak teška priča.

STRELAC I LAV

Imamo bingo kombinaciju. Potpuna kompatibilnost. U nekim stvarima su slični, u nekim različiti, ali bitno je da su slični tamo gde treba, a različiti u onim karakteristikama koje nisu primarne. Što je još važnije, ovde dominira strast i problemi se rešavaju upravo tim ključem.

STRELAC I DEVICA

Inteligentni Strelac lako će osvojiti Devicu, jer će u svakom trenutku tačno znati šta Devici treba i kakve su joj želje. Međutim, to će biti samo početni zanos. Strelac nije sklon sređenom i mirnom životu što Devica očekuje od svoga partnera. Iako Devica po svojoj prirodi nije ljubomorna osoba Strelac bi u njoj mogao pobuditi takve osećaje. Zajednička im je ljubav prema prirodi i putovanjima pa ih i to može spojiti.

STRELAC I VAGA

Potreba za avanturom može izazvati izvesne ispade ljubomore kod Vage, njen šarn obično uspeva da vrati „zabludelu ovčicu“. Ovo je jednostavno prirodan par uprkos ovom primeru.

STRELAC I ŠKORPIJA

Dok je Škorpija komlikovana i tajanstevena, Strelac je neposredan i isktren. Kombinacija vode i vatre ne doživljava stapanje. Ovde je misija spajanja već u startu osuđena na neuspeh.

STRELAC I STRELAC

Kao dva Don Kihota, vi se odlično razumete. Večno mladi u duši, zajedno se upuštate u avanture i delite iste ambicije. Vi definitivno zabavljate jedno drugo. Međutim, kada dođe do realnih porblema skloni ste da se obostrano povučete.

STRELAC I JARAC

Jaraca fascinira Strelčeva energija, a Strelac je zapanjen organizovanošću ovog znaka. Ipak, ovde se radi o dve suprotnosti karaktera. Strelac ne može da ispuni Jarčeve striktne norme ponašanja.

STRELAC I VODOLIJA

Oba znaka su neukrotiva. U ovom slučaju ozbiljan nedostatak je antitalenat za domaćinstvo. Odlična prijateljska i površna kombinacija bez preudiciranja da dođe do stabilnog trajnog odnosa.

STRELAC I RIBE

Oba znaka su sklona sanarenju. Međutim, Ribe su suviše pasivne da svoje snove realizuju i u stanju su da se zadovolje svojim imaginarnim svetom. Strelac svoje snove pretvora u stvarnost, pa ga inertnost vrlo brzo "ohladi".

 

 

SD astro

SD vesti

SD lepota

SD porodica

SD sex

SD zdravlje

Vremenska prognoza
Slaba kiša
20 Beograd