Skip to main content
vodolija

ASTRO: Vodolije na polaganju testa emocija 2015. godine

Foto: SD/ilustracija
Tokom ove godine nećete osećati toliki pritisak sa svih strana. Vaša snaga i energija se suočavajau u periodu 2015. Poslušajte svoje unutrašnje porive, izjasnite se drugima samouvereno i nastavite svojim putem. Ne dozvolite da ne iskoristite planetarne aspekte i pokažete sav svoj potencijal. Na društveni život će vam odlaziti veći deo vremena. Jupiter će vam pomoći da idete za vašim ambicijama i idealima u životu. Neki osećaj usamljenosti će vas čekati krajem godine. Budite spremni na to.

KARIJERA

vodolija
Foto: Profimedia

Profesionalni život tokom 2015. godine neće biti zanimljiv kao što je bio prethodnih nekoliko godina. Ne očekujte da ćete baš tokom cele godine hodati po laticama ruža. Situacije će se zagrevati i bićete prinuđeni da menjate rutu. Na dobitku ste jer ste naoružani iskustvom. Potrebno je da mobilišete vaše energetske rezerve da bi ste se uspeli na lestvicu iznad u profesionalnom polju. Vaši saradnici će svakako primetiti vaša zalaganja. Nastavite tim tempom i kreativnim talentima u oblasti karijere.

LJUBAV

Tokom godine vaš ljubavni život će biti mnogo više stabilizovan. Međutim, neki mračniji momenti su predviđeni u vidu privremenih odvajanja ili raskoraka u odnosima. Na trenutke, biće neizvesnosti na emotivnom planu. Prijatelji će imati vodeću ulogu u tome procesu, davaće vam podršku i smernice. Primirje i poboljšanje na ovom polju očekujte krajem godine kad će slobodnima biti otvorena opcija za veoma zanimljiva poznanstva. Onima koji su u vezi predstoji savladavanje novih lekcija, ako ispite položite, računajte da ste naišli na životnog saputnika. Treba preduzeti određene poteze i doneti konačne odluke.

FINANSIJE

Očekujte stabilnu finansijsku situaciju tokom 2015. Postavite prioritete i fokusirajte se na ono sa čime raspolažete. Izbegavajte ekstravagantne momente i širokogrudost. Odustanite od nekih većih planova investiranja. Sredinom godine će biti dosta troškova sa mnogo strana. Napravite kompromis sa štednjom. Poslednja polovina godine predviđa troškove vezane za nekretnine ili investicije. Sejte sad, ubirajte kasnije.

ZDRAVLJE

Planete vam poručuju da biste morali vašu ishranu dovesti u red. Nemojte biti popustljivi u tom procesu. Proverite vaš imunitet i na osnovu toga i saveta sa nutricionistom napravite nov režim. Osećaćete se bolje, a vašem organizmu je to neophodno. Upražnjavajte treninge, ali ne forsirajte se previše.

PORODICA

Pojaviće se izvesni problemi tokom 2015. u porodičnom okruženju. Problemi mogu nastati iz neprijateljskog okruženja i mogu kočiti vaš lični i porodični razvoj. Odvajanje od porodice nije isključeno tokom godine. Preovladavaće svađe i nesporazumi. Mogu iskrsnuti neka pravna pitanja i  rashodi u domu.

PUTOVANJA

Opcije za putovanja postoje, ali ovde će se nuditi šanse za neke kraće relacije. Indicija za puteve u inostranstvo nema, ali ne znači da ih neće biti. 

 

 

+ Pošalji komentar 0 Pogledaj sve komentare

SD astro

SD vesti

SD lepota

SD porodica

SD sex

SD zdravlje

Vremenska prognoza
Clear sky
30 Beograd