Skip to main content
Flert

ASTRO ZAVODNICA: Vaše tajno oružje u osvajanju Gospodina Pravog

Foto: Profimedia
Otkrijte čime raspolažete i kako da otkrijete svoje tajne zavođenja.

Ovan je vatrena osvajačica koja voli da bude u centru pažnje i to čini izazovnom seksepilnom odećom. Voli da se "utegne" i to čini kako bi istakla snažnu ličnost. Ove dame imaju zanimljivo, izražajno lice, neposredne su u komunikaciji i stratsvene.

Bik menja svoj pristup od nevine devojke iz komšiluka do ženstvene "femme fatale". Obično ima bujne grudi, nešto šire bokove i snažan karakter. Erotična je i voli da dodiruje tokom komunikacije.

Blizanac je večito dete sa sto lica. Pripadnice ovoga znaka izuzetno su šarmantne, brzo misle i komunikativne su. Omiljene su u društvu, obično svetle kose i očiju i tamnijeg tena. Vole da se transformišu i svoj zavodnički pristup menjaju u zavisnosti od cilja, odnosno tipa muškarca.

flert
Foto: Profimedia

Rak je nežan i osetljiv. Obično ima obline, voli porodicu i muškarci ih smatraju poželjnim partnerkama. Izuzetno su ženstvene i vole pažnju kavaljera.

Lavice su dominantne i spretne kao i ostali vatreni znakovi, vole da su u centru pažnje. Vole naglašen nakit, obično imaju bujnu kosu, glasne su i autoritativne. Svoje mane će uvek pretvoriti u prednosti.

Devica ima latentnu seksualnost. Kako su pedantne i organizovane u svakodnevnom životu, takve su i u igri zavođenja. Obično se igraju dobre devojčice, imaju prefinjene crte lica i romantični stil odevanja.

Vaga ima odlične zavodničke metode i dosta pazi na izgled. Vage znaju dobro i primereno da se obuku u svakoj situaciji, pažljivo se doteruju, ali znaju i te kako da zavedu svojim stajlingom. Frizura im je uvek odlična, a šminka perfektna.

Škorpija je opasna zavodnica. Ima neobjašnjiv šarm, prodorna je i obično ima promukli, senzualni glas. Obara s nogu, ali zna da bude posesivna. Kada zavodi igra na toplo-hladno, pa partnera zna doslovce da izludi.

flert
Foto: Profimedia

Žene Strelci su neuhvatljive. Obično neguju sportski stil, ali vole i nakit. Imaju dugačke noge, ali nemaju obline, što lukavo znaju da pretvore u svoju prednost. Ukoliko i imaju nedostatke, njihov je smeh jednostavno neodoljiv.

Žena Jarac osvaja hladnoćom. Ona se čini kao moćna i nepokolebljiva žena i obično "napada" slabije partnere. Ima lepe noge, obično je vitka, a zna da istakne vitku figuru dobrom odećom.

Žena Vodolija čini se nezainteresovanom za utisak koji ostavlja na muškarce. Pripadnice ovog znaka zanima duhovna vrednost. Vrlo su moderne, hrabre i neopterećene. Obećavaju spoj nespojivog u odevanju, vole ljubičastu boju i znaju da izgledaju seksi čak i u trenerci. Uglavnom neguju prirodan izgled.

Ribe su snene, nežne i osetljive. Ipak, to je samo trik zlatne ribice koja će se "nesvesno" uplesti u mrežu svoga lovca. One su graciozno građene, imaju nežne i lepo oblikovane noge, sanjiv pogled, ali bez problema će iskoristiti kartu ranjive svetice.

(zadovoljna.dnevnik.hr)

 

Vremenska prognoza
Clear sky
21 Beograd