Skip to main content
Janko Tipsarević

ATRAKTIVNO TAKMIČENJE KRAJ STUDENJAKA: Koji je tvoj limit? (VIDEO)

Foto: Srbija Danas/No limit challange
20. jula kada je na programu premijerno izdanje „No limit challenge“, takmičenja za muškarce, koji se nadmeću u funkcionalnim vežbama (sklekovi, skokovi, zgibovi, propadanja, kombinovanim vežbama...).

Snaga, izdržljivost, okretnost, eksplozivnost... Ko je najspremniji momak u Srbiji? Odgovor će biti poznat 20. jula kada je na programu premijerno izdanje „No limit challenge“, takmičenja za muškarce, koji se nadmeću u funkcionalnim vežbama (sklekovi, skokovi, zgibovi, propadanja, kombinovanim vežbama...).

Stadion FK Radničkog sa Novog Beograda ugostiće 128 momaka, koji će kroz nekoliko nivoa vežbi, pokušati da uđu u društvo osam veličanstvenih, koji će imati priliku da se u vežbačkim okršajima „1-na-1“ bore za laskavu titulu najspremnijeg takmičara.

- Beograd će imati priliku da uživa u odlično takmičenju koje ima za cilj da vežbače iz parkova, teretana, sportskih sala nagradi za višedecenijske napore i silna odricanja. Svi takmičari imaće priliku da se osete kao pravi sportisti i da se kroz zanimljiv sistem takmičenja, u nekoliko nivoa, bore za vredne nagrade (sporska oprema, suplementi, putovanja...). Ceo događaj zamišljen je kao jedna velika žurka na otvorenu, kojoj će ritam davati naši takmičari. Celu akciju je podržao naš proslavljeni teniser Janko Tipsarević, koji je obećao da će predati pehar pobedniku, ukoliko mu zdravstveno stanje dozvoli – rekao je jedan od organizatora „No limit challenga“ Duško Planić.

+ Pošalji komentar 0 Pogledaj sve komentare

SD ostali sportovi

SD fudbal

SD košarka

SD treće poluvreme

Vremenska prognoza
Mestimično oblačno
18 Beograd