Skip to main content
Audi S7 Sportback

Audi ulepšao i pojačao A7 i S7 Sportback

Foto: newspress.co.uk
Audi je podmladio nekoliko najpopularnijh modela pa kupci sada imaju priliku da pazare modele koji su u odnosu na prethodnike prijatniji kako na oko, tako i za volanom.

A7 Sportback i S7 Sportback doživeli su prilično nadogradnju, estetski i funkcionalno. Naime, u Audiju su odlučili da osveže pomenute modele, pa su novi A7 i S7 Sportback osetno drugačiji, vizuelno i tehnički.

Oba branika su redizajnirana, kao i izduvne cevi i maska hladnjaka, dok su u ponudi i Matrix LED prednji farovi. Kvalitetna koža i orahovina krase enterijer obadva Sportbacka. Najnovija verzija MMI Navigation Plus sistema za multimediju i Bang & Olufsen zvučnici zaduženi su da pruže potpuni ugođaj tokom vožnje. Kapacitet prtljažnika je isti: 535 litara u redovnom, odnosno 1390 l u stanju oborene zadnje klupe.

Kada govorimo o esenciji vozila - motorima, obim ponude je veći nego ranije. A7 nudi sveže sazdani 3.0 V6 TDI Clean Diesel stroj sa 218 i 272 KS, kao i 3.0 TDI bi-turbo sa 320 KS. Najbolja opcija za S7 je 4.0 V8 mašina sa 450 "konja".

Cena A7 u Nemačkoj, dakle bez transporta i carina, iznosi 51.300 evra, dok će S7 stajati minimun 82.000 evropskih novčanica, dok će opremljenije varijante biti i skuplje. Oba Sportbacka u prodaji se mogu naći krajem leta.

+ Pošalji komentar 1 Pogledaj sve komentare
Dušica's picture

Dušica

Ništa ne razumem tekst, ali sliku i te kako razumem :D Da mi je jedan ovakav, jaoo!!

5 | 7

SD vesti

SD noviteti

Vremenska prognoza
Clear sky
20 Beograd