fbpx
Skip to main content
policija

BABA HTELA DA PREKOLJE SOCIJALNU RADNICU: Pretila da će sve ubiti u ovoj ustanovi!

Foto: SD/ilustracija
Policija je prošle nedelje uhapsila M.K.(54) iz okoline Kikinde, koja je s nožem došla u Centar za socijalni rad da prekolje radnice koje je okrivila da su joj oduzele starateljstvo nad unukama.

Situacija je bila veoma žustra uz mnogo psovki, pretnji ali i uz napad hladnim oružjem i napad pesnicama u kikindskom centru za socijalni rad.

Da je tako bilo to potvrđuju nemile scene koje su se dogodile prošlog ponedeljka u ovoj ustanovi, kada je M.K. (54) iz okoline Kikinde ušla u ovu ustanovu. Bila je čvrsto rešena da ide do kraja, odnosno da povredi socijalnu radnicu.

- Dobili smo prijavu da dve devojčice zlostavljaju baba i deda. Ne mireći se s tim da ćemo njene unuke smestiti u hraniteljsku porodicu, M.K. je rešila da nam se osveti- kaže Jelena Laković, rukovodilac Centra za socijalni rad.

UČENIK IZ KRAGUJEVCA ISPRIČAO KAKO SU GA MALTRETIRALI: Skinuli su gaće i terali me na oralni seks!

Baba u policiji
Foto: Profimedia/ilustracija

- Smatrala je da je naša koleginica direktan krivac što joj se oduzimaju unuke. Krvoproliće je sprečeno zahvaljujući tome što je jedna od devojčica na putu ka hraniteljskoj porodici, ispričala kolegama šta će njena baka da uradi.

- Baka je pričala da će da vas sve poubija- rekla je devojčica. Dete su shvatili ozbiljno i pozvali su nadređene u centru, koji su pozvali policiju. Baku su sačekali, spremni i oduzeli joj nož u Centru.

NAJVEĆI KOLJAČ JE U SRBIJI: Glavoseča Muhadžeri koristi lažni pasoš na ime "Boban Depić"?!

Nož je bio na rasklapanje, dužine 7 santimetara, i baka se pravdala da nije imala nameru nikog da povredi.

-"BriCa" mi služi da isečem hleb i hranu- pravdala se M.K. pred policijom. Policija je protiv nje podnela prekršajnu prijavu zbog kršenja zakona o municiji i oružju.

USTAŠA ZAKLAO 1.100 SRBA ZBOG OPKLADE, A VUKAŠINU JE RASKOMADAO SRCE: Napokon film o Jasenovcu!

Pročitajte i:

Vremenska prognoza
Clear sky
6 Beograd